Wpis z mikrobloga

• 0
@Zielony34: Nie moge iść jeszcze na A ponieważ trzeba mieć 24 lata, a szukałem właśnie czegoś na B, żeby spróbować sobie pojeździć a potem ewentualnie zmienić
  • Odpowiedz
@Bangos: To szukaj czegoś tańszego a przy tym czegoś, w czym sobie pogrzebiesz i się nauczysz podstaw obsługi, czy mechaniki. Takie umiejętności zaprocentują w przyszłosci. Jak nie lubię Chinczyków powyyżej 125, tak 125 są bardzo spoko.
  • Odpowiedz
  • 0
@Zielony34: Tak też zamierzałem zrobić, żeby się nauczyć mechaniki przy tym, dlatego myślałem, że lepiej coś markowego, bo w późniejszym czasie pewnie też bym kupował coś markowego. No i myślałem, że te rozwiązania w chińczykach mogą odbiegać od rozwiązań w markowych jednostkach. A to polecasz coś 125cc?
  • Odpowiedz
No i myślałem, że te rozwiązania w chińczykach mogą odbiegać od rozwiązań w markowych jednostkach. A to polecasz coś 125cc?

@Bangos: Nie odbiegają. Chińczycy bardzo mocno się wyspecjalizowali w tych pojemnosciach 125, bo tam w wiekszości regionów podobno nawet niczego mocniejszego nie zarejestrujesz. Bardzo fajnie wychodza im Romety i Junaki dla nas, oraz coś pokroju Zontesa. Nie wiem, jak długo chcesz tym jeździć bo ile Ci brakuje do tych 24
  • Odpowiedz