Wpis z mikrobloga

Jak ma sie poe 2 dla takich casual grajkow, jest latwiejsza w zrozumieniu niz 1 czesc? w pierwszej doszedlem do mapek ale pozniej pomimo lootfiltera nie wiedzailem co podnosic ani jakie itemy sa lepsze
#pathofexile
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@CZUOWIEK

Jest bardziej przystępna od poe1, ale diablo 4 to nie jest i nie będzie.
Jak nie wiesz który przedmiot jest spoko dla swojej postaci to raczej nadal nie będzie gra dla Ciebie. Chyba w tym wypadku zostają tylko gry gdzie itemizacja sprowadza się do zielonej cyferki jak przedmiot lepszy
  • Odpowiedz
  • 2
@CZUOWIEK masz rację. Mam 5000h w POE 1 i wciąż mam problem z optymalizacja buildow. Masz dwie drogi. Jedna, korzystasz ze wszystkiego, poe ninja, pob, maxroll, etc. Grasz wybranym buildem według przewodnika. Jest okay, osiągniesz pinnacle kontent. Ale nie nauczysz się wiele.
Drugi sposób, w jaki ja gram. Jadę z buildem jaki lubię. Jak dochodzę do ściany to dopiero zagladam na Poe ninja i patrze jak ten build prowadzą inni. I
  • Odpowiedz
fajny pocisk po połowie społeczności porównującej gear w pobie xD

@Elec: no jesli upraszczasz to w ten sposob to troche tak jest, ale gdzie tu jest pocisk? w jaki inny sposób miałbyś porównać gear bez np poba? pozatym poe jest na tyle złożone ze juz pomijajac "number go up" jest wiele czynnników w różnych buildach gdzie wiekszy dps broni nie musi zwiekszac lub zmniejszać ogolnego dmgu buildu
  • Odpowiedz
@Zerp: ależ ja to wiem i sam chętnie korzystam natomiast jeśli w komentarzu @10129 nie dostrzegłeś słabej próby wywyższania się to no nic nie poradzę
  • Odpowiedz