Wpis z mikrobloga

Od dzisiaj jestem znowu abstynentem, wczoraj straciłem tysiąc złotych i pisałem smsy do jednej dziewczyny że ją kocham choć nie gadałem z nią od października xd.A-----l to zło, nigdy więcej. Dziękuję za uwagę.

#przegryw #alkoholizm #oswiadczenie
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

A-----l to zło, nigdy więcej.

@KhalTanio: No oby, ale patrząc realistycznie to nie jest tak hop siup zerwać z nałogiem i złymi nawykami. Eh, trzymaj się chłopie.
  • Odpowiedz
@KhalTanio: No każdy inaczej reaguje, ale tak czy siak dobrze, że tylko pieniądze stracone i głupoty do baby pisane. Lepsze to niż agresja i stwarzanie zagrożenia dla siebie i innych.
Ja to się jeden raz w życiu schlałem i widzę, że jestem z gatunku tych "depresyjnych". Po alko się jeszcze bardziej tak zamknąłem i se cicho siedziałem, a potem do spania.
  • Odpowiedz
@KhalTanio: tak ma każdy tylko to zalezy od stopnia uzależnienia. Bylem świadkiem wielu upadków ludzi i każdy zaczynal od paru piwek i gadce o kontrolowaniu nalogu a kończyło sie na uchlewaniu do nieprzytomności i niszczeniu swojego i innych zycia. Najlepiej znajdz sobie alternatywną metodę zbijania ciśnienia dnia powszedniego.
  • Odpowiedz
  • 0
@drakan8: nie, piszę na poważnie, 4 ostatnie lata byłem abstynentem.Od kilku miesięcy znowu zacząłem pić ale jednak nie dla mnie a-----l, za słaba psycha.
  • Odpowiedz