Aktywne Wpisy

stanleymorison +161
Miałem głosować na Kandydata Obywatelskiego Karola Nawrockiego, ale gdy okazało się, że ku uciesze środowisk gejowskich, cały dzień przechowywał na podorędziu flagę LGBT, a następnie przemycił ją do studia, muszę oddać głos na Rafała Trzaskowskiego, który był wyraźnie zdegustowany otrzymanym upominkiem. Nie dla gejowskiej propagandy! Nie dla gejowskich symboli! Nie dla gejowskich agitacji!
#debata
#debata

źródło: IMG_3248
Pobierz
asdfiksowy +18
Nie wiem jak ludzie mogą pisać posty o tym że Nawrocki był gorszy od Trzaskowskiego (chodzi tylko o efekt telewizyjny)
Prawda jest taka że każdy nawalał w trzaskowskiego nawet Hołownia i Senyszyn, co dawało taki efekt dla oglądającego jakby był on rzeczywiście jakimś "złym" człowiekiem. Ponadto przy takim torpedowaniu nie radził sobie z pytaniami, jak to w przypadku polityków PiSu i PO wygląda po prostu nie odpowiadał na pytania (identycznie jak Nawrocki).
Prawda jest taka że każdy nawalał w trzaskowskiego nawet Hołownia i Senyszyn, co dawało taki efekt dla oglądającego jakby był on rzeczywiście jakimś "złym" człowiekiem. Ponadto przy takim torpedowaniu nie radził sobie z pytaniami, jak to w przypadku polityków PiSu i PO wygląda po prostu nie odpowiadał na pytania (identycznie jak Nawrocki).
źródło: Screenshot 2025-03-29 01-36-39
Pobierz@szukajdelfina: Ma rację. @kamil-tika Mnie najbardziej w tym wszystkim zastanawia jak można było tak bardzo roznieść taką koperkową aferę, na cały kraj dosłownie. Ci ludzie, te juleczki wszystkie naprawdę chyba przechodzą życie na poziomie easy i nic w życiu totalnie nie przeżyły.
@szukajdelfina: To, że go dzieciaki jakieś szanują w Polsce bo nie wiedzą, że to marne ksero
AK AUSSERKONTROLLE to jedno wielkie xD
@szukajdelfina: Po pierwsze to tam nie ma normalnych chłopaków a ten kto tak uważa jest naiwny albo jest takim samym patusem. Nie chce mi się robić zestawiania 1:1, ten kto chce ten znajdzie.
@szukajdelfina: Czekaj moment, jesteś zielonką czyli masz nowe konto teoretycznie a wiesz kim jest jakiś losowy wykopek z którym nie mam po drodze? xD Nie ładnie tak lecieć na multi kontach i kogoś obrażać. Miłego Dnia 3:55
Komentarz usunięty przez moderatora
@szukajdelfina: Nie bardzo
@szukajdelfina: I widzisz jaki jesteś, to nawet nie jest zabawne. Zaczepiasz mnie, wyzywasz koniec końców tylko i wyłącznie dla tego, że śmiałem skrytykować patologię w czystej
@szukajdelfina: Nie, ponieważ to jest akurat prawda. Też pewnie znasz/poznałeś różnych ludzi w życiu, ogólnie bardzo was chyba ta Ava boli tutaj na wykopie bo już 2 lub 3 raz o niej wspominasz.