Wpis z mikrobloga

A może by tak zakazać aborcji za wyjątkiem wyjątkowej sytuacji? Ot, zostajesz złapany, idziesz na przesłuchanie. Mówisz, że wyjątkowa sytuacja i wszyscy którzy brali udział w procederze są uniewinnieni ( ͡º ͜ʖ͡º)

Screen kradziony od jakiegoś wykopka, tj. @officer_K bo jestem leniwa d--a i nie chciało mi się na Twittera wchodzić

#bekazkonfederacji #polityka
Angmac - A może by tak zakazać aborcji za wyjątkiem wyjątkowej sytuacji? Ot, zostajes...

źródło: temp_file2325881816842598034

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 1
@PrawnydoRadca akurat Memcwel powinien się cieszyć, że najbardziej podłapano aborcję, bo w tej kwestii ktoś mu przyklaśnie, np. niektórzy pisowcy czy hardzi prawicowcy
W innych, w których się wypowiadał wychodzi zwyczajnie na debila
  • Odpowiedz
@PrawnydoRadca: to może niech prawica zostawi ludzi w spokoju skoro to temat marginalny który nikogo nie interesuje. To że interesuje mentzena to wyjątkowa sytuacja?
  • Odpowiedz
@PrawnydoRadca: skąd pomysł, że temat zakazu aborcji z gwałtu jest marginalny i wiekszość ma to gdzieś? Nie przyszło przez myśl, że ludzie na ogól o tym nie gadają, bo im pasuje obecny stan prawny w tej kwestii?
  • Odpowiedz
@dqdq1: szczerze mówiąc jestem kobietą i szczerze mam swoje zdanie na ten temat tak zwana aborcja nie powinna być w Polsce zakazana a tym bardziej jak kobieta zostanie zgwałcona! Żadna kobieta którą kiedykolwiek została zgwałcona to ona powinna powinna postanowić o tym szczerze mówiąc sama jestem kobieta i jeśli takie okrucieństwo by mnie kiedyś dopadło to szczerze mówiąc nie chciałabym urodzić tylko wykonać ta aborcje kobieta po takim zdarzeniu czuje
  • Odpowiedz
@622xc to że większość ludzi ma głęboko to w dupie i jest to temat marginalny

@Angmac aborcja najważniejszy temat w państwie

@PrawnydoRadca: nie, to po prostu pięknie pokazuje że ci ludzie czują się lepsi, bo widać uważają że prawo ich nie dotyczy skoro chcieliby układać je innym ludziom a sami by się do niego nie stosowali
  • Odpowiedz