Wpis z mikrobloga

@emerald-city: szacun dla jednej rzeczy - zna swoje miejsce w szeregu. Wie, że prezydent nie ma kompletnie nic do gadania w tej sprawie i od razu wskazuje osobę, z którą można to przedyskutować, żeby faktycznie coś zdziałać. Szacunek. Nigdy się nie spodziewałem, że będę zachwalał osobę o zupełnie innych poglądach niż własne.
  • Odpowiedz
@kinlej: nie jestem w stanie za bardzo się przyjrzeć teraz no ale miałem kiedyś coś podobnego gdy wszyscy na mnie się patrzyli a ja miałem drgawki na twarzy i nie byłem w stanie mówić bo mięśnie twarzy o----------y jakiś taniec… U mnie to z wiekiem przeszło bo mam już na wszystko w--------D

Wydaje mi się, że Hołownia odrazu ogarnął o co chodzi i dlatego chciał w bardziej niepublicznym miejscu pogadać.
  • Odpowiedz
@qwenti: Zandberg też jest dobrym kandydatem, a szoruje po dnie. Publika niestety kocha wybierać cwaniaków obiecujących im kiełbasę.
  • Odpowiedz
@qwenti reeeee tylko pis reeeee tylko po reeeee to już bylo pispo jedno zło tylko konfa

Tak wygląda obecnie polska scena polityczna. Hołownia to świetny kandydat, ale obecnie nie ma przebicia. Może będzie miał 5-7%. Nie więcej.
  • Odpowiedz