Wpis z mikrobloga

To niepoważne traktowanie swoich wyborców.
Przyjechać na 30 minut, wyrecytować wykute na pamięć przemówienie i szybko na hulajnodze do auta.

Nie wiem jak wy, ale ja bym się poczuł jakby ktoś napluł mi na ryj.
Idę na jakieś spotkanie, czy to z autorem książek, czy politykiem, czy muzykiem albo jakąś gwiazdą, a ten wpadłby na 30 minut, wyrecytował gotową formułkę i uciekł.

Obwoźny cyrk.

#polityka #wybory #mentzen #konfederacja #bekzprawakow #bekazkonfederacji
mango2018 - To niepoważne traktowanie swoich wyborców.
Przyjechać na 30 minut, wyrecy...

źródło: Zrzut ekranu_28-3-2025_181938_wykop.pl

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mango2018: Ale jak ci się nie podoba to możesz iść na spotkanie z ciułałą. A jak masz jakieś uwagi co do kampanii Pana Mentzena to napisz jego sztabowi a nie tutaj.
  • Odpowiedz
  • 0
@friet:

jak masz jakieś uwagi co do kampanii Pana Mentzena to napisz jego sztabowi a nie tutaj.

Dobrze, ale najpierw niech poseł Berkowicz wysyła swoje uwagi bezpośrednio do sztabu Trzaskowskiego, a nie na X
  • Odpowiedz
@mango2018: Nie lubię Mentzena i nie zgadzam się z tym co mówi, ale przecież każdy, kto idzie na takie spotkanie wie na co może liczyć. To nie są pełnoprawne wiece wyborcze, tylko raczej takie wydarzenia, żeby osoby z mniejszego miasta mogły go u siebie zobaczyć bez potrzeby jeżdżenia po całym powiecie/województwie.

Tu nie ma żadnego wprowadzania w błąd, na grafice widać, że potrwa do dosłownie chwilę, po necie krążą filmiki
  • Odpowiedz
@mango2018: no tak, ale regularnie wstawia grafiki informujące o kilku spotkaniach w ciągu jednego dnia, często dodając też grafiki, na których jest dokładny harmonogram dnia.

No ja bym się nie poczuł. Jeszcze w pierwszym tygodniu kampanii, może, ale nie na tym etapie, zwłaszcza gdy jest to transparentne.

Ty pokazujesz mi screenshota z profilu zajmującego się miejscowością, ja patrzę na profil Mentzena na twitterze.
  • Odpowiedz