Aktywne Wpisy

vartan +15
Uniwersytecki Hannibal Lecter?
Z grupy studenckiej
Podobno w sieci krąży filmik z zajścia.
#uniwersytetwarszawski #warszawa #mordercy
Z grupy studenckiej
Podobno w sieci krąży filmik z zajścia.
#uniwersytetwarszawski #warszawa #mordercy

źródło: temp_file30861986004078448
Pobierzmircy, czym wypełnić taką szczelinę przy podłodze? nie mam tu listwy bo ma iść zabudowa (szafki), ale źle będę się czuł wiedząc, że za szafkami miałoby być coś takiego.
chodzi mi o to żeby to zrobić szybko i tanio
#budownictwo
chodzi mi o to żeby to zrobić szybko i tanio
#budownictwo

źródło: temp_file2843188699862355386
Pobierz
Przyjechać na 30 minut, wyrecytować wykute na pamięć przemówienie i szybko na hulajnodze do auta.
Nie wiem jak wy, ale ja bym się poczuł jakby ktoś napluł mi na ryj.
Idę na jakieś spotkanie, czy to z autorem książek, czy politykiem, czy muzykiem albo jakąś gwiazdą, a ten wpadłby na 30 minut, wyrecytował gotową formułkę i uciekł.
Obwoźny cyrk.
#polityka #wybory #mentzen #konfederacja #bekzprawakow #bekazkonfederacji
źródło: Zrzut ekranu_28-3-2025_181938_wykop.pl
PobierzDobrze, ale najpierw niech poseł Berkowicz wysyła swoje uwagi bezpośrednio do sztabu Trzaskowskiego, a nie na X
Tu nie ma żadnego wprowadzania w błąd, na grafice widać, że potrwa do dosłownie chwilę, po necie krążą filmiki
No nie do końca.
Na grafikach promujących spotkanie jest tylko godzina i miejsce spotkania.
Brak informacji, że potrwa 30 minut i ograniczy się do wyrecytowania przemówienia.
Więc jak ja bym poszedł, skuszony taką grafiką, poczułbym może nie oszukany, ale potraktowany jak g---o.
źródło: Zrzut ekranu_28-3-2025_185653_www.facebook.com
PobierzNo ja bym się nie poczuł. Jeszcze w pierwszym tygodniu kampanii, może, ale nie na tym etapie, zwłaszcza gdy jest to transparentne.
Ty pokazujesz mi screenshota z profilu zajmującego się miejscowością, ja patrzę na profil Mentzena na twitterze.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora