@mariusz-madejczyk: no właśnie widziałem jak bardzo zamknięte są te jego spotkania, w Gnieźnie mikrofon wzięła jakaś babcia i się jej włączylo pierdzielenie o Stalinie xD
@mariusz-madejczyk: Zabawne że o unikaniu debat, ustawionych pytaniach, nie ukrywaniu tego co się myśli i odwadze w głoszeniu swoich poglądów mówi gość, który konsekwentnie ignoruje zaproszenia do TVN-u i jeszcze kłamie że go tam nie chcą, na swoich wiecach trwających 15 minut w ogóle nie pozwala zadawać pytań tylko sam p------i o dupie Maryni, betonowym jaju i rzucaniu kamieniami w dinozaury a jak ktoś go w końcu przyciśnie to albo
@mariusz-madejczyk: tak samo było jak oskarżali Hołownię o to, że stchórzył i odmówił debaty z Mentzenem podczas gdy nikt nie miał dowodu na to, że Hołownia rzeczywiście odmówił debaty z Mentzenem xD
Kurde, nie mogę znaleźć swojego komentarza gdzie napisałem, że tak właśnie będzie xD
@mariusz-madejczyk: kiedy tak bardzo skleiłeś się z pisem, że przyjmujesz pisowską taktykę zarzucania innym tego, co tobie jest zarzucane xD smieszny sławeczek
@mariusz-madejczyk: Skoro memcen tak bardzo broni swoich poglądów to dlaczego gdy dostaje pytania na temat 5 memcena czy podatków to mówi, że to "glupie pytania" albo "taki żart"? XD
@mariusz-madejczyk: Trzaskowskiemu daleko do ideału, ale nazywanie konkurenta w wyborach prezydenckich określeniem "terrorysty" (nieważne z jakim dodatkiem), to uderzenie poniżej pasa i pokaz chamstwa. Widać moskiewskie szlify, jak nie idzie, to od razu lecą z grubej rury językiem skrojonym pod ich elektorat: prostych chłopków-roztropków, przegrywów życiowych i wszelkiej maści socjopatycznych frustratów.
@mariusz-madejczyk Memcen i Konfederacja to żart i banda ameb. Wystarczy popatrzyć jakie kompetencje mają ich posłowie. Sam jestem za zakazem migracji, niskimi podatkami, nie promowaniu LGBT w szkołach ale nie kosztem zagłosowania na tych umysłowych pariasów.
@mariusz-madejczyk: Konfa widzę mocno przejmuje z PIS. Pis lubi oskarżać wszystkich wokół co sam robi. Sławka zeszkalowali, że się boi gadać to teraz oskarża o to wszystkich dookoła :D
@mariusz-madejczyk rozumiem o co chodzi Sławkowi, ale każdy odpowiedzialny kandydat, który góruje w sondażach tak by się zachował. On wystarczy, że dowiezie wynik do czasu wyborów, inni o głosy muszą się starać- Trzaskowski może tylko stracić, to po co mu podejmowanie ryzyka w postaci debat?
Swoją drogą ostatnio oglądałem wypowiedź mentzena, w której tłumaczył się z debaty z Petru, że został wprowadzony w błąd co do organizacji, było więcej pytań niż
@mariusz-madejczyk przecież prawdę napisał. Czy trzaskowski chcący likwidować składkę zdrowotna i social dla Ukraińców (w zasadzie obecnie ma poglądy mentzena) to uczciwy kandydat xD ?
źródło: 6ea598c0-be9a-4615-85df-47815f5c5908
Pobierz@mariusz-madejczyk: Cos podobnego widzialem przed chwila.... :)
źródło: CleanShot 2025-03-28 at 13.01.08@2x
Pobierz@mariusz-madejczyk: tak samo było jak oskarżali Hołownię o to, że stchórzył i odmówił debaty z Mentzenem podczas gdy nikt nie miał dowodu na to, że Hołownia rzeczywiście odmówił debaty z Mentzenem xD
Kurde, nie mogę znaleźć swojego komentarza gdzie napisałem, że tak właśnie będzie xD
krzyknął doktór memcen wsiadając na hilajnogę.
@aarahon: znalazłem, napisałem coś podobnego, ale nie to - napisałem iż Sławek skłamie, że Trzaskowski odmówił.
"terrorysty" (nieważne z jakim dodatkiem), to uderzenie poniżej pasa i pokaz chamstwa. Widać moskiewskie szlify, jak nie idzie, to od razu lecą z grubej rury językiem skrojonym pod ich elektorat: prostych chłopków-roztropków, przegrywów życiowych i wszelkiej maści socjopatycznych frustratów.
Swoją drogą ostatnio oglądałem wypowiedź mentzena, w której tłumaczył się z debaty z Petru, że został wprowadzony w błąd co do organizacji, było więcej pytań niż