Wpis z mikrobloga

@mariusz-madejczyk: Zabawne że o unikaniu debat, ustawionych pytaniach, nie ukrywaniu tego co się myśli i odwadze w głoszeniu swoich poglądów mówi gość, który konsekwentnie ignoruje zaproszenia do TVN-u i jeszcze kłamie że go tam nie chcą, na swoich wiecach trwających 15 minut w ogóle nie pozwala zadawać pytań tylko sam p------i o dupie Maryni, betonowym jaju i rzucaniu kamieniami w dinozaury a jak ktoś go w końcu przyciśnie to albo
  • Odpowiedz
Sławusiowi puszczają nerwy…( ͡° ͜ʖ ͡°)

@mariusz-madejczyk: tak samo było jak oskarżali Hołownię o to, że stchórzył i odmówił debaty z Mentzenem podczas gdy nikt nie miał dowodu na to, że Hołownia rzeczywiście odmówił debaty z Mentzenem xD

Kurde, nie mogę znaleźć swojego komentarza gdzie napisałem, że tak właśnie będzie xD
  • Odpowiedz
Kurde, nie mogę znaleźć swojego komentarza gdzie napisałem, że tak właśnie będzie xD

@aarahon: znalazłem, napisałem coś podobnego, ale nie to - napisałem iż Sławek skłamie, że Trzaskowski odmówił.
  • Odpowiedz
@mariusz-madejczyk: Trzaskowskiemu daleko do ideału, ale nazywanie konkurenta w wyborach prezydenckich określeniem
"terrorysty" (nieważne z jakim dodatkiem), to uderzenie poniżej pasa i pokaz chamstwa. Widać moskiewskie szlify, jak nie idzie, to od razu lecą z grubej rury językiem skrojonym pod ich elektorat: prostych chłopków-roztropków, przegrywów życiowych i wszelkiej maści socjopatycznych frustratów.
  • Odpowiedz
  • 1
@mariusz-madejczyk Memcen i Konfederacja to żart i banda ameb. Wystarczy popatrzyć jakie kompetencje mają ich posłowie. Sam jestem za zakazem migracji, niskimi podatkami, nie promowaniu LGBT w szkołach ale nie kosztem zagłosowania na tych umysłowych pariasów.
  • Odpowiedz
@mariusz-madejczyk: Konfa widzę mocno przejmuje z PIS. Pis lubi oskarżać wszystkich wokół co sam robi. Sławka zeszkalowali, że się boi gadać to teraz oskarża o to wszystkich dookoła :D
  • Odpowiedz
@mariusz-madejczyk rozumiem o co chodzi Sławkowi, ale każdy odpowiedzialny kandydat, który góruje w sondażach tak by się zachował. On wystarczy, że dowiezie wynik do czasu wyborów, inni o głosy muszą się starać- Trzaskowski może tylko stracić, to po co mu podejmowanie ryzyka w postaci debat?

Swoją drogą ostatnio oglądałem wypowiedź mentzena, w której tłumaczył się z debaty z Petru, że został wprowadzony w błąd co do organizacji, było więcej pytań niż
  • Odpowiedz