Aktywne Wpisy

tojapaweu +2
Mireczki, co byście wybrali z tej dwójki? Oba auta około 2020 roku. No chyba, że coś innego podobnego polecicie? Zależy mi i na mocy i wyglądzie i ładnym środku.
Audi S5 vs BMW m340i
#samochody #motoryzacja #pytanie #kiciochpyta
Audi S5 vs BMW m340i
#samochody #motoryzacja #pytanie #kiciochpyta

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Neocaridina +272
Od ponad 30 lat matka w tym piecze baranka. Dostała go od jakiejś znajomej co go przywiozła z Warszawy; jak u nas uruchomili pierwsze połączenie kolejowe.
Forma jeszcze pewnie pamięta czasy 20 lecia między wojennego. I pewnie służyła komuś w trakcie okupacji...
Tradycje rodzinne są często piękne i przekazywane z pokolenia na pokolenie...
A tak kończąc tą paplaninę i przechodząc do sedna sprawy.
Forma jeszcze pewnie pamięta czasy 20 lecia między wojennego. I pewnie służyła komuś w trakcie okupacji...
Tradycje rodzinne są często piękne i przekazywane z pokolenia na pokolenie...
A tak kończąc tą paplaninę i przechodząc do sedna sprawy.

źródło: sdrt
Pobierz
Poprosił też, bym ANULOWAŁ rezerwację.
Czy mam sam anulować, czy jednak zmusić go do anulowania? Nie ukrywam, że jestem rozsierdzony - chodzi o wyjazd na konkretne wydarzenie, zabukowałem termin już dawno temu - teraz nie mam szans na znalezienie noclegu w okolicy i prawdopodobnie będę musiał całkowicie zrezygnować z planowanego wyjazdu. Chciałbym, by poszło mu w pięty.
#airbnb
pewnie znalazł jelenia za więcej kasy albo się zorientował ze jakiś popularny event będzie
Oczywiste jest, że to on powinien anulować rezerwację. Potem staraj się odwołać i żądać rekompensaty. Wątpię, abyś coś otrzymał, ale jak sam odwołasz, to na pewno nic nie otrzymasz.
Pewnie
źródło: ja_pierdole
Pobierz@greenbong: Booking g---o robi. Byłem w identycznej sytuacji, tylko mi januszyca odwołała nocleg 2 doby przed wydarzeniem, kiedy byłem już w podróży.
Na końcu usunęli moją opinię, bo skoro usługa się nie odbyła, to nie mogę wystawić opinii 1/5. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
postrasz go sądem, napisz mu, że jak nie wywiąże się z zawartej umowy, to możesz wynająć nocleg w podobnym standardzie i tym samym terminie, a on będzie zobowiązany do zwrotu różnicy pomiędzy jego ceną, a nową.