Wpis z mikrobloga

Polećcie jakąś grę na PC którą się fajnie ogrywa na padzie. Leżę po operacji i mam PC podłączonego do TV. Nie może być to żaden FPS, chociaż 144Hz są xd. Pad nie nadaje się do strzelania.

Próbowałem ograć:
God of war - nudne strasznie, szanuje że ktoś był w stanie to przejść
Ghost of Thushima - to samo
Dragon Ball Sparkling Zero - monotonne samemu
Ratchet and Clank - dla dzieci :(
Pograł bym w wukonga ale cena kosmiczna.

#gry #pcmasterrace
BornToDie69 - Polećcie jakąś grę na PC którą się fajnie ogrywa na padzie. Leżę po ope...

źródło: temp_file4519534281684095255

Pobierz
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BornToDie69: jak pad nie nadaje się do strzelania? To czemu w coda gra się na padzie ( ͡º ͜ʖ͡º)
A tak na serio to daj więcej info lub co masz lub co lubisz bo polecić to można na upartego wszystko.
  • Odpowiedz
@BornToDie69: Ja ogrywam na padzie KINGDOME COME DELIVERENCE, póki co jedynke. Niby FPS, a jednak nie Shooter więc się spoko gra. Historia ciekawa, questy śmieszne, rozwój postaci dowolny i realny wpływ na świat swoimi decyzjami i z------e lub nie zrobienie questa nie kończy gry. Dużym minusem dla niektórych może być slow game, nie jest to wybitnie dynamiczna gra i potrzebowałem się psychicznie nastawić na to że będę grał powoli, dużo
  • Odpowiedz
@BornToDie69: Stray - tego się nawet nie da ogrywać bez pada a gra jest świetna, seria Dishonored, wszelkie Batmany, Asasyny, każda zręcznościowa ścigałka jak np. NFS Unbond, Hot Pursuit etc., Forza Horizon, Wreckfest etc., Forzę Motosrport też ogrywałem na padzie, pomimo, że to symulator, filmogry typu Detroit Become Human, As Dusk Falls czy Life is Strange, oczywiście Lollipop Chainsaw (naprawdę sztos gra, na nudę nie będziesz narzekał, a nie jest
  • Odpowiedz