Aktywne Wpisy

ONVIF +408
Ogólnie przykra sprawa, ze w Polsce poupadała idea prostych barów. Chodzę po Berlinie, mam ochotę napić się piwa, odwiedzam knajpę, zamawiam jasne z kija i frytki, płacę za to kilka euro, gdzieś z tyłu goście grają w rzutki, leci jakaś neutralna muzyka, ktoś dusi peta, ktoś właśnie rozstaje się z laską przez telefon, nie odczuwam tego nijak, idę dalej. A w Polsce jak jest pub czy bar to już musi być ta

Lujdziarski +141
#pokazkota #dziarskikacperek Kacperek typu groźnego xD

pytam bez nabijania się, bez ironii, bez złośliwości: wy serio popieracie to, że dzieci z gwałtów lub np. płodu bez głowy itp. muszą się rodzić? W sensie np.: odpukać jeśli ktoś wam zgwałci żonę czy dziewczynę i ta przez to zajdzie w ciążę to będzie oczekiwać, że urodzi?
#wybory #polityka
Nie.
Ale jako fanatycy idziemy razem za naszym wodzem na dobre i na złe, gdy dobrze gada i gdy pieprzy idiotyzmy.
@Polacco00: Skoro można pojechać do Czech i otwarcie sugerujesz taką opcję to po co w ogóle ta pajacerka z zakazami?
Komentarz usunięty przez autora
@kanal35_pl: tak
@kanal35_pl: bez głowy nie żyjesz, więc to nawet nie jest aborcja
Odnosząc się do robienia w c---a wyborcy, spójrz na poprzedni
Nie obchodzi mnie to za bardzo gdyż nie mam i nie miałem dziewczyny, ani tym bardziej żony. Nie głosuję na Mentzena po złości, zwyczajnie temat aborcji mnie nie dotyczy.
@Polacco00: przecież to jednak niewielu tematów, gdzie konfederacja nie bała się głosować w Sejmie. W ważnych głosowaniach zawsze się wstrzymywali. Wystarczy sprawdzić.
Komentarz usunięty przez moderatora