Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Poszliśmy z kumplem do PUBu na darta, a nasze żony z większą grupką na sushi i wino do restauracji.
Wynikła jakaś kłótnia o duperele, nasze dziewczyny zjadły w ciszy i zawinęły się przed 20:00, bo nie czuły się komfortowo w takiej atmosferze.
A my?
P--o, fajki, darcik, śpiewaliśmy Lady Pank uwieszeni sobie na szyjach z jakimiś nieznanymi kolesiami do drugiej w nocy, nazywaliśmy się braćmi, a o imiona spytaliśmy się dopiero przy rozstaniu, kiedy zapisywaliśmy swoje numery, żeby kiedyś znów zagrać razem.
Jak ja się k---a cieszę, że nie jestem kobietą :D

#logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #dart #kobiety #mezczyzni

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): Ale to tylko twoja projekcja, nie mierz ludzi swoją miarą i poprzez swoją rzeczywistość.
Kompletnie mnie nie znasz, na podstawie jednego wpisu tyle o mnie wiesz. Zluzuj trochę, przestań generalizować i kategoryzować ludzi tak powierzchownie, bo ciężko ci będzie nawiązać jakiekolwiek znajomości.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: OP "haha, ale super, że nie jestem kobietą, na pewno 4 miliardy ludzi jest dokładnie takich jak moja żona". Też OP do kogoś "ale proszę nie generalizować i nie kategoryzować ludzi powierzchownie, halo!!!".

Polecam na spokojnie się zastanowić nad sobą i podwójnymi standardami kolego ;)
  • Odpowiedz