Aktywne Wpisy

ibleedforyou +45
Już 21 alertów z ostatnich 5 miesięcy xd

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
pieknylowca +63
Ja pozbyłem się tych problemów - po prostu tam nie jeżdżę XD. Ludzi to ogólnie posralo z tymi Włochami - tego nie rób, tamtego nie wolno XD. Niektórzy to starają się być bardziej włoscy niż sami włosi #wlochy #wakacje #podroze #podrozujzwykopem

źródło: 1000004115
Pobierz
Poszliśmy z kumplem do PUBu na darta, a nasze żony z większą grupką na sushi i wino do restauracji.
Wynikła jakaś kłótnia o duperele, nasze dziewczyny zjadły w ciszy i zawinęły się przed 20:00, bo nie czuły się komfortowo w takiej atmosferze.
A my?
P--o, fajki, darcik, śpiewaliśmy Lady Pank uwieszeni sobie na szyjach z jakimiś nieznanymi kolesiami do drugiej w nocy, nazywaliśmy się braćmi, a o imiona spytaliśmy się dopiero przy rozstaniu, kiedy zapisywaliśmy swoje numery, żeby kiedyś znów zagrać razem.
Jak ja się k---a cieszę, że nie jestem kobietą :D
#logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #dart #kobiety #mezczyzni
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Kompletnie mnie nie znasz, na podstawie jednego wpisu tyle o mnie wiesz. Zluzuj trochę, przestań generalizować i kategoryzować ludzi tak powierzchownie, bo ciężko ci będzie nawiązać jakiekolwiek znajomości.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Polecam na spokojnie się zastanowić nad sobą i podwójnymi standardami kolego ;)
Baba przy takiej okazji prędzej znajdzie powód do p---------a się do czegoś, niż do dobrej zabawy
Jakos przezyje bez relacji z zycie_schemat.exe
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi