Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy jest ktoś, kto mógłby mi pomóc znaleźć playlistę ze streamów Bartosza Rudeckiego, w których uczył RandomBruce'a grać w szachy?
Nie shoty, tylko vody zapisane z wszystkich lekcji.

Na jego kanale znajduje się mniej niż dziesięć odcinków, które są po montażu i niestety nie pokazują wszystkich treningów. A wiem, że tych sesji było znacznie więcej. Chętnie sam bym się pouczył, posłuchał i spróbował powtórzyć to, co było prezentowane w filmach. Byłbym wdzięczny za pomoc.

#szachy #chess #twitch #xntentacion

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy jest ktoś, kto mógłby mi pomóc znaleźć pl...

źródło: maxresdefault

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@astrodamus: sam xna nie lubię ale wytykanie, że dany kontent na ttv jest good a inny nie to takie troche xd Cały twitch to taka treść bardziej pod kotleta/ guilty pleasure krążąca około dram wyciągniętych praktycznie z pudelka i za bardzo wartości to tam nie ma ( ͡° ͜ʖ ͡°) jak spojrzy się na to to każdy kontent na ttv to trochę kontencik dla ameb (mówię
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): Ale po co komentujesz, skoro nie na temat? nie prosiłem o wchodzenie w dyskurs. Chcesz popisać to idz sobie na nocną, czy cokolwiek, albo załóż własny wpis.

Ja po prostu nie mam konta, a jedynie czego chce, to nauczyć się gry w szachy. @
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Mogę pisać to piszę. Pozdro. ;]
@wap_eeL na TTV można pooglądać Zbycha, można pooglądać Szpara, Hikaru, Naroditskiego... Nie klną, nie szukają widzów w dzieciach, które rzucają pinionszki, a poziom szachów nieco wyższy. Cieżko nazwać to contentem dla ameb.
  • Odpowiedz