Aktywne Wpisy
pastarri +63
Mój sąsiad pali na balkonie, dym wlatuje przez moje otwarte okna do pomieszczeń w moim mieszkaniu. Nie da się zostawić okna otwartego, bo zaraz czuć dym. Non stop siedzi na balkonie i pali - dziennie spokojnie mu schodzi paczka fajek jeśli nie więcej.
Rozmawiałem z sąsiadem - olał mnie, kontaktowałem się z właścicielem - nic z tym nie zrobił, rozmawiałem z administracją - pomimo tego, że w regulaminie jest zapis o zakazie
Rozmawiałem z sąsiadem - olał mnie, kontaktowałem się z właścicielem - nic z tym nie zrobił, rozmawiałem z administracją - pomimo tego, że w regulaminie jest zapis o zakazie

Ibiryd +727
Kilka dni na X i chłop spotkania z posłami urządza. To się nazywa skuteczność - nawet PSL takiej nie ma.
Rozmowa z Panią Kasią umówiona ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#mickpl #nieruchomosci
Rozmowa z Panią Kasią umówiona ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#mickpl #nieruchomosci

źródło: IMG_7160
Pobierz
Nie znoszę pracy zdalnej. Chciałbym hybrydę, a nawet na on-site bym się zgodził w ostateczności . Przecież w pracy zdalnej, jeżeli jesteście z różnych części Polski czy Świata to tak na prawdę jesteście sobie obcy i każdy w każdego ma wyebane. Te relacje są takie sztuczne, tak słabe jak kartka papieru, znikoma empatia i wysoki egoizm. Przecież gdybyście tych ludzi spotykali w realu, spędzali razem chodziać minimum czasu w realu w ciągu tygodnia to byście czuli jakąkolwiek więź między sobą i poczuwali się do ludzkich zachowań. A na zdalnym to człowiek w ogóle nie czuje się zobowiązanym, aby budować jakiekolwiek relacje. Bo po co skoro i tak to wyparuje jak za pstryknięciem palca w dniu odejścia z firmy?
#programista15k #pracait #it
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
Próbowałem
Praca jest od pracowania, jak nie masz znajomych to poszukaj ich w innych miejscach a nie w pracy. Mnie kompletnie nie interesuja ludzi z pracy i nie chce z nimi zadnych kontaktow poza praca.
To cale budowanie relacji sluzy tak naprawde tylko pracodawcom, przez to glupio Ci dac ultimatum mendzerowi ze albo daje podwyzke albo
Może znajdź sobie żonę. Małżeństwo to bardzo dobra umowa do budowania relacji.
A wiecie, że możecie się kolegować w pracy, a po pracy mieć osobnych "prawdziwych" znajomych?
@mirko_anonim: niech zgadnę, jesteś jakimś pseudo mengao xD?
Ja jeśli byłem w biurze z ludźmi z którymi się lubię, to c---a robiliśmy bo połowę czasu gadaliśmy na kawie
Zmieniasz prace zmieniasz "znajomych".
EZ
Praca zdalna to aliencja i odcięcie od środowiska.