Wpis z mikrobloga

Mam nadzieję, że p-------y będą kosztowały 100 zł za paczkę. Jedyne na co będzie stać tych śmierdzących ludzi to na fajki jako pierwszą potrzebę.

Nie można otworzyć okna bo oczywiście trzeba smrodzić na balkonie. Jak ja nienawidzę tego smrodu ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#dziendobry #gownowpis #zalesie
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AcyX: świetnie Cię rozumiem. A najgorsi są Ci podludzie, którzy nie mogą wytrzymać minuty, tylko już na klatce zaczynają palić. Ja swoich chamów już nauczyłem. Gdy czułem smród, to otwierałem na oścież okna na klatke pod ich drzwiami. Nauczyli się.
  • Odpowiedz
@AcyX: Handlarze zacierają ręce. Wiesz czemu prohibicja lat 20 w USA nie działała? P-------y mogą kosztować i 100 tys. tys. i nic to nie zmieni.

• Odpowiedz
@AcyX: Fakty. Przed 5:00 się dzisiaj obudziłem, bo wleciał mi do mieszkania niesamowity smród fajek. Zwierzęta nawet po nocy muszą palić, bo nie potrafią się powstrzymać.
  • Odpowiedz
Handlarze zacierają ręce. Wiesz czemu prohibicja lat 20 w USA nie działała? P-------y mogą kosztować i 100 tys. tys. i nic to nie zmieni.

Tak 100000 tys. lub 100 mln xD

@lenanela: To nie takie proste w przypadku fajek. Jeśli proceder byłby na dużą skalę gwarantuję, to kontrole policyjne na ulicy mogłyby skutecznie zniechęcić. A potrzeba zapalenia fajeczki jest trudniejsza do zrealizowania cichaczem niż walniecie małpki w kiblu. Niemniej jednak
  • Odpowiedz
@AcyX: typowa polska witaminka egoistka
Mam nadzieje że cokolwiek co sprawia ci radość czy potrzebujesz aby się odstresować będzie kosztować tyle że nie będzie cię na to stać. Suka ogrodnika.
  • Odpowiedz
o kontrole policyjne na ulicy mogłyby skutecznie zniechęcić. A potrzeba zapalenia fajeczki jest trudniejsza do zrealizowania cichaczem niż walniecie małpki w kiblu. Niemniej jednak na pewno niektórzy by ładnie zarobili :)

@Camaxtle: No i panie mądry jak by miała wyglądać taka kontrola policyjna? Nikt nie mówił, o całkowitym zakazie palenia tylko podwyższenia legalnej ceny. Pewnie powiesz, policja sprawdzi paczki XD Co już samo w sobie jest absurdalne, ale podpowiem ci,
lentilek - >o kontrole policyjne na ulicy mogłyby skutecznie zniechęcić. A potrzeba z...

źródło: papierosnica-fummo-cork-mix-

Pobierz
  • Odpowiedz
@lentilek: No post na który odpowiadałem odnosił się do prohibicji w stanach, więc o realiach prohibicyjnych pisałem :) Gdyby wprowadzono zakaz to myślę, że wiele mniej lub bardziej absurdalnych pomysłów na kontrolę by się znalazło ale w tym przypadku sprawdzenie paczki wydaje się być całkiem dobrym sposobem żeby rozróżnić czy palisz jakieś zioła czy zakazany tytoń :P A w realiach gdzie tylko cena jest wywalona w kosmos to się zgadzam
  • Odpowiedz
Nie można otworzyć okna bo oczywiście trzeba smrodzić na balkonie.

@AcyX: zawsze możesz w tym samym czasie zacząć podlewać kwiatki u siebie, najlepiej z jakimś śmierdzącym nawozem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz