Aktywne Wpisy

Analny_Rozrabiaka +441
Konfitura dodał kolejny film, ale się we mnie zagotowało. Pierwszy raz napisałem skargę. Za co my płacimy. Koleś stojący na chodniku - panie to będzie 5k grzywny! Chłop jeździ wśród dzieci po chodniku i ścieżki? Pyrpyr to bemdziem tylko za parkowanie rozliczać proszem 100 zł.
#policja #stopcham #konfitura #warszawa
#policja #stopcham #konfitura #warszawa

BobekRobek +31
W sumie taka krótka historia z początków małej przesiebiorczości.
Szukałem kogos kto będzie pobierał rzeczy z mojego magazynu. Pakował i wysyłał. W sumie prosta praca.
Dałem ogłoszenia. 25zl netto za h. MAOOoo!
Żadnego dzwgania lekkie rzeczy. Paczki do 1.5kg.
Dobra.
Szukałem kogos kto będzie pobierał rzeczy z mojego magazynu. Pakował i wysyłał. W sumie prosta praca.
Dałem ogłoszenia. 25zl netto za h. MAOOoo!
Żadnego dzwgania lekkie rzeczy. Paczki do 1.5kg.
Dobra.
Nie można otworzyć okna bo oczywiście trzeba smrodzić na balkonie. Jak ja nienawidzę tego smrodu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#dziendobry #gownowpis #zalesie
Gdyby zabijały od razu, nie byłoby klientów.
@lenanela: To nie takie proste w przypadku fajek. Jeśli proceder byłby na dużą skalę gwarantuję, to kontrole policyjne na ulicy mogłyby skutecznie zniechęcić. A potrzeba zapalenia fajeczki jest trudniejsza do zrealizowania cichaczem niż walniecie małpki w kiblu. Niemniej jednak
Mam nadzieje że cokolwiek co sprawia ci radość czy potrzebujesz aby się odstresować będzie kosztować tyle że nie będzie cię na to stać. Suka ogrodnika.
@Camaxtle: No i panie mądry jak by miała wyglądać taka kontrola policyjna? Nikt nie mówił, o całkowitym zakazie palenia tylko podwyższenia legalnej ceny. Pewnie powiesz, policja sprawdzi paczki XD Co już samo w sobie jest absurdalne, ale podpowiem ci,
źródło: papierosnica-fummo-cork-mix-
Pobierz@olokynsims: polecam pouczyć się jak zadziałał prohibicja w USA, gdzie zakaz sprzedaży alkoholu spowodował wzrost konsumpcji tej "u----i".
@AcyX: zawsze możesz w tym samym czasie zacząć podlewać kwiatki u siebie, najlepiej z jakimś śmierdzącym nawozem ( ͡° ͜ʖ ͡°)