Aktywne Wpisy

Ama-gi +242
#nieruchomosci tyle w temacie braku dopłat do kredytów. Walka trwa

źródło: temp_file7686364166889460281
Pobierz
Trzeba się ładnie przyjrzeć żeby zobaczyć tu napis #konfederacja, za to bardzo wyraźnie widać podkreślenie #nadzieja.
W ogóle to #mentzen coraz częściej posługuje się nazwa własną jego partii zamiast konfederacji.
Co o tym sądzicie?
W ogóle to #mentzen coraz częściej posługuje się nazwa własną jego partii zamiast konfederacji.
Co o tym sądzicie?

źródło: GsnSacTXMAA8Cqi
Pobierz
#polityka
Komentarz usunięty przez moderatora
@Prawdziwy_Oponiarz: nie ma takiej kwoty by to się opłacało. Dyrektor finansowy United Healthcare założył GoFundMe na leczenie swojej córki 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
@Badmanek: Wystarczy spojrzeć na #nieruchomosci żeby zobaczy jak kończy się oddanie w ręce Januszy czegokolwiek
Zaraz by się zaczął program dopłat twoja kolonoskopia czy coś xD
Wszyscy moi znajomi, co studiowali na państwowych studiach, co byli w państwowych dobrych szkołach, co jeżdżą drogami, nowoczesną infrastrukturą, co jeżdżą pociągiem, co im policja jeździ po osiedlu a żołnierz broni granicy, co sport w darmowej telewizji oglądają, co im babcia z rakiem w szpitalu opiekę dostała.
I wszyscy: JA SAM, JA SAM to zrobiłem, państwo nic mi nie dało, tylko
A system amerykański to najgorsze co może być.
@Badmanek Jasne, wzorujemy się na kraju z największą patologia na rynku usług medycznych. Patologią łącząca najgorsze cechy systemu kapitalistycznego z najgorszymi cechami systemu socjalistycznego. Co może pójść nie tak XD
Uniwerki tylko dla potomkow szlachty.
#mentzen2025
Także mocne doinwestowanie NFZ bym widział coś przeciwnego od likwidacji.
Ostatnio było coś z tym prokuratorem/sedzią? co w Ameryce zachorował i zbiera na leczenie, a na koncie kasy tyle że bez problemu by wystarczyło.
Dyrektor finansowy największej prywatnej ubezpieczalni w USA...