Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +65
No i masz, a ci znowu #rozdajo robio…
Do zdobycia jest ponownie karta podarunkowa o wartości 100 zł, do wyboru: Decathlon, Zalando, Biedronka, RTV Euro AGD
Zasady są proste. Aby wziąć udział w rozdajo:
•
Do zdobycia jest ponownie karta podarunkowa o wartości 100 zł, do wyboru: Decathlon, Zalando, Biedronka, RTV Euro AGD
Zasady są proste. Aby wziąć udział w rozdajo:
•
źródło: Rozdajo JakDorobic
Pobierz
wrednyfutrzak +18
Dawno na tym portalu nie widziałem takiego szamba jak #polskieonuce. Wykopki dały sobie prawa do bycia sędzią, prokuratorem i katem w jednym. Stalkują czyjeś profile i szyderczo wywieszają na widok publiczny. No ale cóż, skoro czują, że się w tym spełniają, niech im tam będzie. Szkoda tylko, że nie spożytkowują swojej energii w bardziej produktywny sposób, zamiast w postaci idei słusznego gniewu, łapiąc za widły i pochodnie.

Komentarz usunięty przez autora
No, hipokryci.
Zdaje się że Ty możesz częściej należeć do pierwszej grupy podczas gdy ludzie którzy Cię dziwią mogą należeć do drugiej grupy.
Mi się wydaje, że Korwin był sympatykiem Rosji jako kraju, a dzisiejsza konfa jest sympatykiem Putina i jest na jego smyczy
@ZaskroniecPapierzasty: nie, nic takiego nie ma miejsca. Po prostu śmieję się że Mentzen wygryzł JKM z jego partii a teraz JKM mu odpłaca się. Zresztą, Mentzen brał sporo z nauk JKM ale zrozumiał je opatrznie. Miło patrzeć jak ta rewolucja zjada swoje dzieci.
Poglądów to nie zmienił właśnie Korwin, stąd nie jest mu dziś po drodze z tym, co dziś wygaduje Mentzen na wiecach. Strzelałbym, że szalę goryczy przelała ostatnia obietnica Mentzena, że będą wyższe emerytury.
Korwin po prostu się odgraża za w------e z partii, przegraną z Bosakową i punktuje Mentzena, że poszedł inną drogą niż Korwin. korwin nigdy nie miał szans zrobić dobrego wyniku, bo to człowiek niewybieralny. Mentzen odrobił lekcję i zaczął kierować przekaz do szarego człowieka, stąd dobre wyniki sondażowe.
@labedziejowski: Komu Ty te bajki opowiadasz? XD Ja akurat doskonale pamiętam, co postulował Korwin, bo sam kiedyś byłem nim zafascynowany. ZUS i cały tego typu socjal to rak, a raka się nie leczy, tylko uśmierca albo wycina w całości. Emerytury to zło wcielone i nienormalność, która zniechęca ludzi do posiadania dzieci. Należy jak najszybciej zlikwidować ZUS, a obecne emerytury wypłacić z pieniędzy
źródło: 1000009997
Pobierzhttps://www.facebook.com/story.php?story_fbid=1564863163590371&id=757876837622345&_rdr
Tylko widzisz, problem w tym że ja też mam google i dobrą pamięć. Oryginalny cytat Korwina w ogóle nie odnosił się do emerytur, tylko do 500+ i pochodził z 2017 (a może jeszcze wcześniej):
źródło: GnEmQsyW8AA3Z-9
PobierzKorwin postulował wielokrotnie zniesienie PIT od pracy a co za tym idzie PIT od emerytur (abstrahując od jego dywagacji nt. ZUS i samego systemu emerytalnego jako szkodliwego społecznie). twierdzenie, że Mentzen chce podnieść emerytury w inny sposób niż dotychczas postulowany przez Korwina to są dopiero bzdury.
A to, że w danym roku Korwin tracił władze w Konfie
@labedziejowski: Nic za tym nie idzie XD Korwin wyrażał poglądy proste, jak drut i tu naprawdę nie ma czego dopowiadać. Widzę, że masz bardzo silną potrzebę, żeby jakoś sobie wszystko wytłumaczyć na obraz świata, który masz w głowie. Ja bym jednak radził brać rzeczywistość taką, jaka jest. Korwin został tu, gdzie zawsze był, Mentzen odjechał z poglądami w
Korwin popierał emerytury bez podatku, nie wiem po co w ogóle tu jest jakaś dyskusja. Ale widzę, że potrzebujesz stawiać na swoim więc ok, wygrałeś.
Co do piątki mentzena to mówiłem wyżej, że Mentzen zaczął kierować przekaz do zwyczajnych ludzi, czyli zrobił coś czego Korwin nie był w stanie.
Ale spoko, mordo, wygrałeś dyskusję, jesteś fajny