Aktywne Wpisy

Rembrant +56
W zeszłym tygodniu posadzone do gruntu 5000szt Jalapeno i 2000szt innych ostrych odmian
Mój tag do obserwowania #jalapenofarm
(。◕‿‿◕。)
#chilihead #gotujzwykopem #chili #ostrezarcie #ogrodnictwo
Mój tag do obserwowania #jalapenofarm
(。◕‿‿◕。)
#chilihead #gotujzwykopem #chili #ostrezarcie #ogrodnictwo

źródło: temp_file2031113851680737406
Pobierz
PiersKurczaka +71
Stwierdziłem, że jakieś ćwiczenia są lepsze niż żadne.
Za każdym razem, jak brałem się za jakąś aktywność fizyczną, szybko się demotywowałem, bo wszędzie piszą ludzie, że musisz ćwiczyć tyle i tyle, że x czasu to minimum, że musisz zrobić x serii i x powtórzeń, że musisz co najmniej z takim i takim ciężarem ćwiczyć, że jak idziesz chodzić czy biegać, to co najmniej tyle i tyle musisz przejść, że inaczej to nie
Za każdym razem, jak brałem się za jakąś aktywność fizyczną, szybko się demotywowałem, bo wszędzie piszą ludzie, że musisz ćwiczyć tyle i tyle, że x czasu to minimum, że musisz zrobić x serii i x powtórzeń, że musisz co najmniej z takim i takim ciężarem ćwiczyć, że jak idziesz chodzić czy biegać, to co najmniej tyle i tyle musisz przejść, że inaczej to nie
#mentzen #korwin #wybory #polityka
źródło: temp_file2706924527346442415
Pobierz2 jeszcze lepiej i likwidacja NFZ
3 leczenie u kowala dla bezrobotnych lub leniwych
4 najwyższa pora
5 je
Gdzie minusy?
Pkt 2 doprowadzi do patologii jaka jest w USA, NFZ jest jednak potrzebny bo w przypadku pozwanej operacji albo raka masz opiekę. jak ulegniesz wypadkowi to po ciebie przyjeżdża systemowa karetka, Luxmed nigdy swojej nie wyśle. No i bez NFZ masz wybór albo umrzeć albo wyjść ze szpitala z milionowymi długami
1. Płatne studia powinny być już dawno dla takich gownianych kierunków, które nic nie dają gospodarce.
2. Mentzen, nigdzie nie powiedział o całkowitym sprywatyzowaniu służby zdrowia w obecnych warunkach, mowile o konkurujących kasach chorych.
3. Mentzen nigdzie nie stwierdził że nie powinno być lekarzy, stwierdził tylko, ze nie tylko lekarz potrafi nastawić rękę, może to potrafić np. fizjoterapeuta itp.
@wiesniakzdziuryzabitejdeskami: Ponieważ w Polsce w przeciwieństwie do innych krajów UE nie ma stawki progresywnej, gdzie najlepiej zarabiający składają się więcej na NFZ przez co mamy najniższe nakłady
Sławne 4,76%
Sławne wygrywane ankiety online.
Sławne ostatnie wybory gdzie wynik beznadziejny, a jakieś typki podrzucali się do góry jakby papieza wygrali xD