Wpis z mikrobloga

#hotelparadise Jak to jest, że jeszcze niedawno, na początku sezonu,najgorszą postacią była dla mnie Alicja, a od wczorajszego odcinka jest mi jej szkoda? Te babska prześcigują się w byciu beznadziejnymi. Natalia i Jadźka z pełną pasją i zaciętością walczą u mnie o podium i nie umiem się nigdy zdecydować. Natalia nakręca się w 10 sekund jakby jej się coś we łbie przestawiało, a Jadwiga jak taki przekaźnik lazi do wszystkich I ich obgaduje. MASAKRA
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@0total_eclipse0: podobają mi się te zawirowania. Nigdy nie wiadomo, jak się skończy awanti - pyskówką, przytulaniem, płaczem, przeprosinami, darciem, śmiechem.... Niestety, za mało alkoholu, za mało randek i żadnych romansów na horyzoncie, bo buziaki Karo-Ad to śmiech na sali.
  • Odpowiedz
@0total_eclipse0: a teraz wyobraź sobie, że one wszystkie na raz, energię w przestrzeni powietrznej wyzwalają. Kompatybilność elektromagnetyczną pewnie zaburzyłaby ruch powietrzny. Nie chciałabym lecieć z którakolwiek z niej w jednym samolocie. Czarna dziura jak nic by nas czekała
  • Odpowiedz
  • 8
@Gazolina No na początku była wredna "kogo dzisiaj wyje...my", a potem sie okazała najmniej dwulicowa i w sumie to tam szczerze gada z ludźmi. Od momentu akcji z Samanti powoli zmieniałam o Alicji zdanie. Zaszczuli tamtą, teraz padło na kolejna
  • Odpowiedz
@0total_eclipse0 bez przesady, przecież u Alicji występuje typowy syndrom wyparcia i manipulacja. To ile razy ona odwracała kota ogonem, to nie zliczy się, a jedyny powód, dla którego powiedziała dzisiaj prawdę Adamowi, to chęć zemsty i odegrania się. Do tej pory wodziła Tymka za nos, jak była w ekipie "mocnych par", to tak samo obrabiała dupę z dupiastą i mimozą Jadźce czy Amandzie, a jak to u typowej manipulantki, jak nie
  • Odpowiedz
przecież u Alicji występuje typowy syndrom wyparcia i manipulacja

@isthatyouorme: U Alicji występuje o wiele więcej, tylko to już raczej nie miejsce, żeby poruszać zbyt poważne tematy, ale uważam podobnie, ile ona się naznęcała nad Tymkiem to głowa mała, chociaż on też sobie na to pozwolił, ale to już inny temat. A nagle wszyscy zapomnieli, bo się poryczała, a to, że Jadźka i Suczita to też obłudne wredoty, to z
  • Odpowiedz
@BigShow to, jak Tymek dawał się traktować to jedno, ale wiem po sobie, że pomimo bycia świadomą osobą sam dałem się uzależnić emocjonalnie, a nie widzimy też jak to wyglądało od początku oraz gdy kamery ich nie pokazywały i nie ukrywajmy, Tymek do górnolotnych, rozwiniętych emocjonalnie osób nie należy, a takie osoby jak alicja potrafią w relacjach damsko-męskich, gdy wyczują dawcę być bardzo czarujące i stworzyć magiczny obraz swojej osoby, w
  • Odpowiedz
bez przesady, przecież u Alicji występuje typowy syndrom wyparcia i manipulacja. To ile razy ona odwracała kota ogonem, to nie zliczy się, a jedyny powód, dla którego powiedziała dzisiaj prawdę Adamowi, to chęć zemsty i odegrania się.

@isthatyouorme: Zgadzam się z Tobą ,Alicja nadal manipuluje głupolem Tymkiem i resztą
a jej jedyny cel to dojść do finału.
nic jej nie pasuje,kreuje się na laskę bez emocji ,
a jednak kiedy on
  • Odpowiedz