Aktywne Wpisy

maniel +177
mirki, *rwa mać, *ujnia z grzybnią, żonka dała się oszukać na blika, rano zbombardowali ją telefonami z warszawskich numerów, Provident Polska że niby coś z kartą wyciekło, pieniądze są w niebezpieczeństwie, trzeba przelać na inne konto, potem dzwoni policja, sam komendant, że to prawda, pismo o wszczęciu postępowania przychodzi na whatsapa, komendant nawet zadzwonił na kamerkę, nawinął makaron na uszy, cały czas siedział na linii, żona zbaraniała bo strach, ważny pośpiech itp,
źródło: image
Pobierz
czerwonykomuch +85
Uwaga, dowód anegdotyczny, ale demografia w Polsce naprawdę zaczyna mnie przerażać.
Mam 27 lat, większość znajomych w podobnym wieku i - poza jedną parą - NIKT NIE MA DZIECI. Albo mówią kategorycznie nie i nigdy, albo ewentualnie „no za parę lat pomyślimy”. Ta, za parę lat to będziemy 30+, czyli w wieku już bardzo późnym na rodzenie. Biologicznie dzieci powinno się rodzić około dwudziestki, wtedy poród i połóg dla kobiety są najprostsze,
Mam 27 lat, większość znajomych w podobnym wieku i - poza jedną parą - NIKT NIE MA DZIECI. Albo mówią kategorycznie nie i nigdy, albo ewentualnie „no za parę lat pomyślimy”. Ta, za parę lat to będziemy 30+, czyli w wieku już bardzo późnym na rodzenie. Biologicznie dzieci powinno się rodzić około dwudziestki, wtedy poród i połóg dla kobiety są najprostsze,

Stwierdzenie brzmiało: „Nienawidzę Władimira Putina i tego co sobą reprezentuje” i miał odpowiedzieć tak lub nie.
Naprawdę długo mu zeszło…
Btw: Pytanie o Putina pada od 2 minuty.
#polityka #konfederacja #mentzen #stanowski
Sławek za każdym razem kiedy musi odpowiedzieć na pytanie dla niego niewygodne odwraca zwrok i połyka gula, fatalny chłop jako reprezentant, wyobrażacie go sobie negocjacjach?
To jest działanie które nic nam nie daje, poza blokowaniem tylko dodatkowych opcji. Zgadzam się, że na dzień dzisiejszy być może nie wydaje się to wielkim problemem, ale zauważcie, że nawet Duda
@Sin-: też bym się zastanawiał długo a potem odpowiedział "nie". Mam całkiem neutralny stosunek do niego.
Siema boty memcena xD
oj czeka Cię kilka bardzo przerażających chwil, gdy miesiąc albo dwa po zakończeniu wojny, przyjdzie polecenie z "Berlina" że już mamy lubić Fjutina, i Rafał z Donaldem będą Ci tłumaczyć że skur... z Kremla to jednak dobry człowiek jest (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Komentarz usunięty przez autora