Wpis z mikrobloga

Odnośnie Mentzena i jego debaty ze Stanowskim na kanale „Zero” to dla mnie osobiście najbardziej przerażającym momentem było kiedy Stano zapytał się o Putina a Mentzen zastanawiał się 15 sekund nad odpowiedzią.
Stwierdzenie brzmiało: „Nienawidzę Władimira Putina i tego co sobą reprezentuje” i miał odpowiedzieć tak lub nie.
Naprawdę długo mu zeszło…

Btw: Pytanie o Putina pada od 2 minuty.

#polityka #konfederacja #mentzen #stanowski
Sin- - Odnośnie Mentzena i jego debaty ze Stanowskim na kanale „Zero” to dla mnie oso...
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sin-: W sumie to dosyć odpowiedzialnie, lepiej żeby politycy myśleli jak takie coś mówią, żeby się nie okazało, że potem tak jak w przypadku naszego Donka, później są na czarnej liście, bo naobrażał Trumpa w kampanii, nie pomyślał, a później okazuje się, że jest za późno by to wycofać.
  • Odpowiedz
@Sin-: zajebisty material w swiat idzie xD drugi kandydat pod wzgledem poparcia nie wie czy bedzie realizowal artykul 5 nato, a trzeci w bolach wykrztusza z siebie ze nie lubi putina
  • Odpowiedz
@Marktrel299: No ale co tu rozkminiać xD Putin bierze nas na celownik zaraz po Ukrainie, w kremlowskich mediach na luzie sobie gadają jak byłoby fajnie spuścić na Polskę atomówkę ale my ważmy słowa i nie nazywajmy ruskiej małpy po imieniu bo przecież istnieje promil szansy że w bliżej nieokreślonej przyszłości będziemy się z nią klepać po plecach. Daj spokój.
  • Odpowiedz
  • 21
@Sin-:

Sławek za każdym razem kiedy musi odpowiedzieć na pytanie dla niego niewygodne odwraca zwrok i połyka gula, fatalny chłop jako reprezentant, wyobrażacie go sobie negocjacjach?
  • Odpowiedz
@HrabiaTruposz Straszny Putin zaatakuje Polske i zrobi nam bucze!!1one11 Tylko jak do tej pory przez 3 kata nie odwazyl sie nawet zniszczyc drog, ktorymi jada tysiace ton sprzetu wojskowego na Ukraine każdego dnia xD Trzeba mu przypomnieć, że tu w Polsce nazywaja to wojną totalna bo chyba znowu zapomniał.
  • Odpowiedz
@gozer-traveler: @HrabiaTruposz Ale co nam daje to, że Mentzen kogoś wyzwie? Czy od tego, że Mentzen wyzwie Putina wojna się skończy? Czy od tego nie będziemy zagrożeni przez Rosję? Czy od tego powstaną nam fabryki z bronią?
To jest działanie które nic nam nie daje, poza blokowaniem tylko dodatkowych opcji. Zgadzam się, że na dzień dzisiejszy być może nie wydaje się to wielkim problemem, ale zauważcie, że nawet Duda
  • Odpowiedz
Stwierdzenie brzmiało: „Nienawidzę Władimira Putina i tego co sobą reprezentuje” i miał odpowiedzieć tak lub nie.

Naprawdę długo mu zeszło…

@Sin-: też bym się zastanawiał długo a potem odpowiedział "nie". Mam całkiem neutralny stosunek do niego.
  • Odpowiedz
@Sin-: już nie masz sie do czego sie dopier_dolić. Nad większością pytań w tym filmiku sie długo, za długo, zastanawiał. Słyszałeś co odpowiedział?
  • Odpowiedz
@Sin-: Idiotyczne. Też bym się zastanawiał nad odpowiedzią na tak idiotyczne pytanie. Przypomina mi to trochę miłość do piłkarzy i innych "idoli". Nie widzieli człowieka na żywo a go "uwielbiają". To tak samo z nienawiścią. Trzeba by najpierw kogoś znać.
  • Odpowiedz
@Sin- ja nienawiść uważam za bardzo silne uczucie, to obsesja, kiedy codziennie złorzeczysz swojemu wrogowi . Sam nie mogę powiedzieć że nienawidzę Putina - uważam że powinien zostać osądzony i powieszony, ale nie czuje w obec niego jakiejś obsesyjnej nienawiści. Rzadko o nim myślę, nie spędza mi snu z powiek, nie mam w obec niego jakiś sadystycznych fantazji - by cierpiał w okrutnych torturach czy coś
  • Odpowiedz
@Sin-: dla mnie osobiście najbardziej przerażającym momentem było kiedy Stano zapytał się o Putina a Mentzen zastanawiał się 15 sekund nad odpowiedzią.

oj czeka Cię kilka bardzo przerażających chwil, gdy miesiąc albo dwa po zakończeniu wojny, przyjdzie polecenie z "Berlina" że już mamy lubić Fjutina, i Rafał z Donaldem będą Ci tłumaczyć że skur... z Kremla to jednak dobry człowiek jest ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@Marktrel299: daje nam rozeznanie kto jest pachołem Putina, bo to że konfederosja jedzie na antyukraińskiej retoryce jest faktem, i wielu wyborców tej prorosyjskiej partii popiera Putina. Więc Mentzen błądzący wzrokiem po studiu wyszedł tak żałośnie i śmiesznie, bo doskonale wie, że jego wyborcy chcą robić gałe putinowi, ale wiedział też, że jeśli jasno się nie określi to inni dziennikarze mu to wyciągną.
  • Odpowiedz