Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jackpie: widzisz, Polakowi można wcisnąć każdą głupotę bo i tak połknie. Tak samo Lidly, Mercedesy i większość firm sprzedaje drożej Polakom niż Niemcom, a Polak za kawkę w jakimś wypizdowie nad zimnym bałtykiem płaci więcej niż Włosi na plaży xD
  • Odpowiedz
@jackpie: to zmień agenta, bo cię najwyraźniej dyma i wciska polisy korzystniejsze dla jego portfela. Od lat płacę praktycznie to samo a w tym roku to mi nawet dobrą stówkę mniej wyszło niż zwykle.
  • Odpowiedz
@jackpie firmy po prostu zaczęły przeliczać każdego klienta od nowa, niektórzy mają drożej inni taniej, część firm sprawdza już punkty i mandaty i ma to odwzorowanie w składce. Po prostu przelicz w innych firmach. @Icouldbeyourmom @Smarek37 @bombastick j/w to losowa sytuacja niektórzy mają drożej inni taniej niż wcześniej. Dużo też robi marka i model auta, dużo więcej niż wcześniej.
  • Odpowiedz
@sayanek: miałem kiedyś agenta, który był na początku bardzo spoko, wyszukiwał dobre polisy, aż zaczął przycinać w uja waląc jakieś dziwne tłumaczenia i kity. Olałem typa, zmieniłem agenta i nagle ceny znowu normalne. Tamten pewnie zaczął cwaniakować i wciskać polisy firm, które dają mu lepszą marżę.
  • Odpowiedz
  • 0
@bombastick:
Nawet nie pytam czy dopuszczasz w ogóle jakąkolwiek informację stawiającą ukraincow nie w krytycznym ale nawet obojętnym świetle? xD

Jesteś jak pies
  • Odpowiedz
@jackpie:

Tak, od razu lepiej zmienię miejsce zamieszkania na jakąś wiochę to może będzie różnica, bo tu gdzie jestem 1/5 ludzi to uciekinierowie przed mobilizacją, przepraszam, uchodźcy wojenni z ukrainy, a tyle jeszcze mózgu mam, żeby sprawdzić inne oferty, więc dzięki kurde za radę

Widzę że jednak niezłe odjechany jesteś i niepotrzebnie marnuję czas na próbę normaalnej dyskusji. Nara
  • Odpowiedz