Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
W dorosłym życiu zauroczenia i miłość są słabsze niż w wieku nastoletnim? Po 26 roku nie czuję tego samego.

#zwiazki #mikosc

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim w sumie miałem nastoletnią miłość, potem w wieku 23 lat do 26 roku życia. Wtedy mialem wieksza chec na poznawanie kogos i probowanie. W tym roku dobijam 30 i po 10-15 nieudanych randkach nawet mi się już nie chce szukać , więc coś w tym jest :D
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
lojalny-poszukiwacz-4: a gdzie ja niby mam spotkać taką osobe? Całe życie czekam i zaraz bede 30 letnim prawiczkiem.

@kasiknocheinmal

Ja to ten cichy chłopak, który sie nigdy nie odzywał i był grzeczny, trochę autystyczny, który nawet kolegów nie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim to raczej nie chodzi o wiek tylko to czy dane doświadczenie przechodzisz po raz pierwszy. Myślę że człowiek tak samo mocno by przeżył pierwszy pocałunek bez względu na to czy to nastolatek czy dorosły człowiek. Bardziej chodzi o to by to było pierwsze takie doświadczenie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
władczy-filozof-41: Nie, człowiek jest mniej naiwny, ale też bardziej doświadczony into flirt i uwodzenie (nie dotyczy wykopkow)...

Więc z jednej strony jest mniej dziecinnych dramatow

A więcej ognia w sypialni ( ͡° ͜
  • Odpowiedz