Aktywne Wpisy

Finesta +364
Gdyby Polacy na zwrócenie uwagi reagowali nie agresją, a próbą zrozumienia i przyznania się do błędu, nasz kraj byłby jednym z najlepszych miejsc do życia.
Lecz tu wiele jednostek nie szanuje wspólnoty, czy to mienia czy prawa.
Racja ma być wyłącznie po ich stronie, nawet jak to powoduje krzywdę czy szkodę dla całej reszty.
#polska #zalesie
Lecz tu wiele jednostek nie szanuje wspólnoty, czy to mienia czy prawa.
Racja ma być wyłącznie po ich stronie, nawet jak to powoduje krzywdę czy szkodę dla całej reszty.
#polska #zalesie

enforces +104
Pokolenie Z. Dziś na Onecie dowiedziałem się że Gen Z śmieje się ze skarpetek stopek pokolenia Milenials. Tymczasem pokolenie Z i ich wyszukany styl. #moda #lifeisstrange #wykop30plus

źródło: temp_file4104544027845500543
Pobierz
@mirko_anonim: pytanie, czy chce się zmieniać? Wydaje się, że nie. Zazwyczaj u borderek tak jest, że początki są super, potem jest koszmar. Jak borderka przekroczy granice, to opcje są dwie. Albo uciekasz z relacji, albo znowu jest super i tak w kółko, tylko że przesuwanie granic coraz dalej. Potem zostajesz wrakiem, a ona znajduje kolejnego
Wiele rzeczy można w relacji przepracować ale aby cokolwiek zmienić obie strony muszą CHCIEĆ ze sobą rozmawiać, mówić i słuchać.
To jest trochę niepokojące że nabierasz ochoty na zbliżenie gdy partnerka cie
Komentarz usunięty przez moderatora
@mirko_anonim: oboje jesteście jeszcze dziećmi i nic nie ma znaczenia.
Co tutaj naprawdę się dzieje?
@mirko_anonim:
Tiaaaaa bardzo zmęczony w tym wieku. Może sobie usiądź?
Ona ma tylko 18 lat jest niedojrzała.
Jej nie zmienisz ale możesz zmienić siebie.
Jestes sugar daddy?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@incelowski - obecnie próbuję bardziej ją olewać, nie reagować na te głupie teksty mające wywołać zazdrość albo próbę kontroli, czy powiedzenie w moją stronę, że no co ty tak mi nie ufasz, tylko przecież żartuję. Zobaczymy,
Czy dziewczyna, która ma ochotę zdradzać, wrzuca wspólne zdjęcia i pokazuje faceta rodzinie?
Czasem tak.
Bo zdrada nie zawsze wynika z braku szacunku do Ciebie. Czasem wynika z braku szacunku do siebie.
Z braku stabilności. Z emocjonalnej pustki.
Z potrzeby potwierdzania swojej atrakcyjności, zemsty za byle focha albo