Wpis z mikrobloga

@Tadzio_kanalarz: nie wiem czy widziałeś wczorajszego streama, ale on dalej chce chlać przeta XD
Jak zacznie dostawać jakąś rentę alkoholokową, czy inne pieniądze co ma tam niby dostawać - to wróci i bez dostaw z Glovo. Jeszcze jak z braku Jasusia samotność zacznie doskwierać, to już w ogóle XD
  • Odpowiedz
@Gamerrr: karma wraca, pamiętaj o tym.
Po roku streamów Mariusz już jest wrakiem człowieka. Kolejny to gwóźdź do trumny. Może nie za pierwszym, ale kolejnym odwykiem chłop stanie na nogi i zacznie cieszyć się życiem.
  • Odpowiedz
@Gamerrr: karma wraca, pamiętaj o tym.

@Tadzio_kanalarz: XDDDDDDD od razu po tym powiedzeniu widać, że max zawodówka skończona.
Normik co myśli, że świat zmieni. Wypad z tagu stypiarzu i wracaj do komentowania fasowca
  • Odpowiedz
@Tadzio_kanalarz: czy tego chcesz czy nie - Mariuszek to menel i to czy będzie stream czy go nie będzie nie wpłynie na to że prędzej czy później wróci do alkoholu. Przez streamy po prostu będzie miał go więcej.
  • Odpowiedz
@Tadzio_kanalarz: gość zaliczył 11 odwyk, ma siano w głowie, pokazywał siura dziewczyna pod gimbaza, sral w środku miasta, temu 2 metrowemu chłopu pełzający jaca prawie n---------l w pozycji leżącej, a ty myślisz że wyjdzie jeszcze na ludzi? Xddd empatia empatia ale to już jest dawno wrak człowieka i to nie przez streamy, taki był już dawno temu. Teraz przynajmniej ktoś o nim będzie pamiętał i komuś humor poprawi
  • Odpowiedz
@Tadzio_kanalarz: ja mu życzę aby się opamietał i przestał pić ale wiadomo jak będzie. U mnie był taki żulik po 40 spoko koleś. przy covidzie prawie padnął był nawet w śpiączce. Po tym wszystkim się opamiętal i nie pił. Ale chodził sobie do baru i pił czasami pepsi czasami soczek. I w zeszłym roku na nowo go pociągło, co gorsza dla jego wątroby chwyxił się tych wódek smakowych i padł
  • Odpowiedz