Aktywne Wpisy

MechanicznaPitaja +197
#chwalesie
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach

lepaq +280
Śląsk Wrocław i Stal Mielec spadają z Ekstraklasy.
Historyczna Lista Obecności.
#mecz #ekstraklasa #pilkanozna
Historyczna Lista Obecności.
#mecz #ekstraklasa #pilkanozna

No i oczywiście przeklęty ubisoft który nie wprowadza żadnych w ogóle mechanik do nowych gier takich
@miloszy: Nie powiedziałbym absolutnie, że @cocojambo210 ma ból d--y, zwłaszcza w tym wątku, generalnie on napisał coś bardzo prostego natomiast też bardzo mądrego z czego po prostu wychodzi tudzież z takiego założenia bardzo wiele osób. Natomiast @cocojambo210 tutaj kwestia jest przede wszystkim taka, że my tutaj zazwyczaj krytykujemy absurdalne rzeczy
@cocojambo210: I widzisz, tutaj można podać jeszcze jeden przykład. Piszesz o rigczu a kiedy piszesz w ten sposób z widownią kiszaka lub samymi samozwańczymi ludologami to oni cię nazywają maciusiem na przykład, więc w tym też jest problem między innymi.
@cocojambo210: Maciuś to takie nowe obraźliwe określenie którym nazywany jest zazwyczaj ktoś kto się z nimi nie zgadza.