Wpis z mikrobloga

@odri_hepbern: stabilność, poczucie bezpieczeństwa, spokój, brak stresu, wygoda, brak presji.

Kiedyś bym powiedział że miłość i druga osoba, ale to jest mrzonka i nie ma takich rzeczy w życiu. Doświadczenia z kobietami zabiły we mnie wszystko, wiarę, nadzieję, radość. Nie uważam aby mógł uwierzyć jeszcze w kogoś lub coś.
Ogólnie odpuściłem, akceptuje życie takie jest, cieszę się z tego co mam, nie uważam że może być coś lepiej. Na wszystko
  • Odpowiedz
@r5678: Reluje mocno poza tą degradacja zdrowia i psychiki. Najgorszy szajs już odwalony. Konsekwencje poniesione. Wiary w ludzi nie ma. Sam na sobie już byłem zawiedziony.
Od kiedy przestałem patrzeć na innych i oceniać sam siebie jest aby do przodu choć pół żywota dokonałem.
  • Odpowiedz
@kocitatakarol: chodziło mi o starzenie się, mniej możesz, bardziej musisz o siebie dać, mniej błędów jest wybaczanych przez organizm, wszystko Ci w organizmie degraduje, mózg nie jest wyjątkiem.
  • Odpowiedz
@r5678: W tej kwestii całkowicie się zgadzam. Od kiedy skończyłem 30 lat jest słabiej i mniej chłopa w chłopie. Z drugiej strony jestem mądrzejszy, dojrzalszy i na tym się koncentruję.

Wybacz pan misunderstanding
  • Odpowiedz