Aktywne Wpisy

b_oski +24

mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#gielda
Nigdy już nie dotykam giełdy akcji. Straciłem 15% na sp500 który miało być najbezpieczniejsze i na ten moment ponad 10k na minusie, trochę lepiej na akcjach, ale tam wrzuciłem o wiele mniej. Zaraz ktoś powie że trzymaj i kiedyś wróci - otóż nie wróci jak u sterach jest debilny orangutan który nie pozwoli na wzrosty. I jak mi ktoś powie że giełda jest lepsza od bukmacherki
#gielda
Nigdy już nie dotykam giełdy akcji. Straciłem 15% na sp500 który miało być najbezpieczniejsze i na ten moment ponad 10k na minusie, trochę lepiej na akcjach, ale tam wrzuciłem o wiele mniej. Zaraz ktoś powie że trzymaj i kiedyś wróci - otóż nie wróci jak u sterach jest debilny orangutan który nie pozwoli na wzrosty. I jak mi ktoś powie że giełda jest lepsza od bukmacherki
Wczoraj zostałem sprowokowany, obiecywano że będzie skłiz na #gme a że wyznaje zasadę odwrotnego mirko to siadło troche( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gielda
źródło: IMG_3076
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzI co znaczą te wartości 8,02 i 5,81, to jakaś prowizja za zakup putow? Ona też odpowiednio jest mnozona przez ilość putow czy to już łączna wartość?
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzPoholdowalbys do jutra i by był short squeeze ( ͡° ͜ʖ ͡°)