Wpis z mikrobloga

Ja do Rosjan ogólnie nic nie mam.

@dzikamalpa407: Ja też, nawet szacunku. A nienawiść do ruskiej swołoczy odziedziczyłem po przodkach doświadczonych jednym i drugim frontem. Wszyscy zgodnie twierdzili że ruski był gorszy niż nazista.
  • Odpowiedz
@Tagliacozzo każdy był zły… zawsze… ale czasy się zmieniły.. trump się dogaduje z Rosją a byli największymi wrogami. Nie wiem, którędy jest droga ale musimy myśleć jakąś większą perspektywą
  • Odpowiedz
@tomasheswuite to nie dlatego że Polacy sami zavetowali budowę gazociągu przez Polskę? A potem Niemcy i Rosjanie się dogadali i wybudowali nordstream. Z tego co wiem pierwsze plany obejmowany rurociąg przez Polskę z Polakami zarabiającymi na przesyle
  • Odpowiedz
@dzikamalpa407: przecież jak zaczniesz współpracować z Rosją to skończysz jak Białoruś, albo Węgry gdzie Rosjanie momentalnie to wykorzystali, wjechali zbrojnie. Chlopów wymordowali a kobiety zgwalcili. A nie zaraz... Nic takiego się nie stało... WTF! O co chodzi?!
  • Odpowiedz
@Tagliacozzo: U mnie w domu na szczescie tego nie bylo, czego nie mozna powiedziec o polowie wykopu ktorzy na zlosc ruskim uszy sobie odmroza ,ale Izrael to juz spoko XD podwojne standardy sirius biznes
  • Odpowiedz