Aktywne Wpisy

waro +809
Senyszyn, polska przedstawicielka lewicy, z rozbrajającą szczerością przyznaje, że ma 6 mieszkań, bo uznaje to za najlepszą formę ulokowania własnego kapitału.
Piękne podsumowanko jak wielką patologią jest ten kraj.
#debata
Piękne podsumowanko jak wielką patologią jest ten kraj.
#debata

Farezowsky +721

Nic bardziej mylnego - wykres potwierdza to, o czym na tagach mówi się dawna:
- przeciętna z wyglądu kobieta nie jest zainteresowana kimś na swoim poziomie atrakcyjności
- kobiety celują wyłącznie w topowych facetów, z którymi ciężko jest wejść w związek (bo mają duże zainteresowanie)
- witaminka woli ONS raz na 2 tygodnie z Oskarkiem, Enrique czy Mokebe niż związek z przeciętniakiem
Natura
#przegryw #blackpill #logikarozowychpaskow #rozowepaski #p0lka #tinder #zwiazki #logikaniebieskichpaskow
źródło: temp_file1924376441143220637
PobierzCo do ról społecznych - tak, świat się zmienia. Jeśli mężczyźni czują, że „system ich dociska”, to może czas się zastanowić, jak dostosować się do nowych realiów, zamiast oczekiwać, że kobiety wrócą do XIX wieku. Jeśli faktycznie zrobiliście „ogromny postęp’”, to chyba
@Alzena: Znowu opisujesz hipergamię zaprzeczając jej istnieniu. N
Faceci patrzą na wygląd a kobiety są hipergamiczne, świetnie zresztą hibergamię
@Alzena: masz tak generyczne zachowanie i podglądy że rozmawiając z tobą czuję się jakbym rozmawiał z naturą kobiety a nie z osobą.
@Alzena: klasyka xD jeśli wyniki badań nie są takie jakie chcemy to tym gorzej dla badań xD nie ważne ze doświadczenia empiryczne też to potwierdzają xd
A co do całości dyskusji to nie spotkałem jeszcze kobiety która by przegrywała - ostatnia z którą pisałem na wykopie miała tak wysoko wgrany poziom hipergamii że była w stanie ogarniętego chłopa odrzucić bo "ma brzydki głos"
Cudne podsumowanie
To, że kobiety i mężczyźni mają określone preferencje jest normalne. Ty po prostu wziąłeś normalne zjawiska społeczne i wymyśliłeś dla nich etykietkę, żeby pasowało ci do tezy.
Co więcej, twój argument sam siebie obala - skoro faceci „rozgryźli hipergamię” i „wykorzystują ją do skutecznego oszukiwania kobiet” to znaczy, że nie jesteście żadnymi ofiarami, tylko po
Zastanawiam się czy wejść w dyskusję ale to chyba nie ma sensu w Twoim przypadku @Alzena
@czescmampytanie: Przecież to typowe zachowanie kobiety. Ona i tak sama przyznaje, że bez aktywnego szukania co jakiś czas poznaje potencjalnych partnerów. Powodzenia dla chłopa 5/10, który nie nie będzie
@Alzena: Redukują to faceci którzy nawet o takich rzeczach nie dyskutują tylko wykorzystują cynicznie tę wiedzę w praktyce. Wiem doskonale co będziesz odpowiadać i jak się zachowywać bo i czytałem mnóstwo takich dyskusji i sam w nich uczestniczyłem. Wiem, że nic do ciebie nie dotrze bo nie ma to szans. Tu już wychodzi moje zboczenie
Komentarz usunięty przez moderatora
@MASKULINIZATOR: Jak w 2025 kobieta siedzi od lat na apkach to coś oznacza ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Dyskusja z Alzeną od początku nie miała najmniejszego sensu - ona post o tym, że kobiety zamiast wybierać osoby ze swojej ligi, uderzają w topkę facetów, sprowadziła do tego, że faceci chcieliby zamknąć kobiety w lochach.
Albo nie rozumie, co czyta i co pisze, albo po prostu trolluje. W każdym razie równie dobrze można dyskutować z kotem.
Ta wojna płci kończy się właśnie depopulacją. Ostatecznie kultury które ten problem rozwiązały lepiej (to znaczy ludzie tworzą związki które mają dzieci) przetrwają i wyprą te jałowe. Tak natura "waliduje" słuszność jakiegoś *mema
*mema czyli ideologii, kultury,