Aktywne Wpisy

kowalzmetina +21
Może trochę #niepopularnaopinia, ale typowe, klasyczne przedmieścia w stylu amerykańskim (znane z USA i Kanady) to według mnie topka jeśli chodzi o miejsca do życia. Cisza, spokój, bliskość natury, czyste powietrze, masa terenów zielonych, brak bezsensownego wycinania drzew i nadmiernej betonozy. Oprócz tego dobra infrastruktura - szerokie drogi zaprojektowane i ukończone jeszcze przed powstaniem osiedla zamiast nowych domków (często szeregowców) umiejscowionych wzdłuż czegoś co bardziej przypomina dziurawy, błotnisty plac

źródło: temp_file3240195356515167387
Pobierz
donielos 0
Słyszał ktoś może o goldstreamie? Znajomy ma i chwali ale pierwszy raz o tym słyszę i jestem ciekawy czy jakieś zaproszenie trzeba mieć czy coś
#iptv
#iptv
Może moje życie nie jest idealne, ale dla mnie całkiem zupełnie super. Chciałbym jakoś docierać do ludzi i wyciągać ich z miejsca w którym sam byłem. A najbardziej marzy mi się uświadamianie o czynnikach depresji itp. Jak czasem nieskuteczne jest leczenie „objawowe”, albo jak niediagnozowanie ADD/ADHD u dorosłych utrudnia leczenie nerwic i depresji.
#oswiadczeniezdupy #chwalesie #zalesie #alkoholizm #depresja
@mazaken: moze sie odezwę do ciebie
Żartuję, brawo. Też nie walę gorzoły już prawie 1,5 roku.
Z chęcią bym przeczytał rozwinięcie tego. Bo zakladam, że znasz to z doświadczenia. Jaki impuls sprawił, że nastąpiła zmiana? Czy bylo to wewnętrzne czy może trafiłeś z
@mazaken: Mam nadzieje, że nie zamieniłeś na alkoholika wysokofunkcjonującego tylko ( ͡º ͜ʖ͡º)
Gratki miras! Niech się wiedzie
@Lohengrin Zachorowałem na 4 roku studiów. Dzięki dość obszernej dokumentacji medycznej (zapomniałem powiedzieć, że po drodze załapałem się na martwicę kości udowej i mam endoprotezę) przywrócono mi termin i pozytywnie rozpatrzono wniosek o wznowienie studiów, więc byłem parę lat do przodu.
Mimo, że długi komentarz dopiero będzie to to;dr:
-Terapia tak
-Leki tak
-Własną pracą nad soba 3xtak (to ciekawszy temat, czemu wyjdź na dwór to klucz do sukcesu, a zarazem dawanie takich rad to
5 la temu coś zaczynałem, pełen nadziei. "za 5 lat juz będzie wszystko super, na pewno sie uda"
Od roku moim największym marzeniem jest sie rano nie obudzić i nawet na to nie mam odwagi.
@mazaken:
Będę bardzo wdzięczny za rozwinięcie.
Sam za kilka dni zdaję egzamin zawodowy na radcę prawnego, i muszę Cię uświadomić, że odsetek alkoholików wśród prawników i lekarzy jest zdecydowanie większy niż względem innych zawodów, do których jest wymagane wyższe wykształcenie.