Wpis z mikrobloga

@aarahon: Nie poda. Dla niego wszystko co nie jest ubóstwianiem Memcena, jest lewactwem - mimo że mirko to w większości zbieranina centroprawicowców, centrowców, paru sierot po korwinie i do zliczenia na palcach jednej ręki ideowych lewicowców.
  • Odpowiedz
  • 0
@aarahon: Ty teraz chcesz, żebym ci linki wklejał? Ok nie będę taki.. trochę pomogę. Wejdź na tag #polityka zobacz wpisy, zauważ z jaką częstotliwością się pojawiają w jakiej tematyce, oraz jak dużą część wszystkich wpisów w gorących stanowią i nie manipuluj :)
Jestem od 17 lat na wykopie, widziałem jak tworzy się tu neuropa i jak działa, jak manipulowała i manipuluje głosami, plusami itp. Ton Twojej wypowiedzi świadczy
  • Odpowiedz
Ty teraz chcesz, żebym ci linki wklejał? Ok nie będę taki.. trochę pomogę. Wejdź na tag #polityka zobacz wpisy, zauważ z jaką częstotliwością się pojawiają w jakiej tematyce, oraz jak dużą część wszystkich wpisów w gorących stanowią i nie manipuluj :)

@Ze_Arcadio: no ok, wszedłem, zobaczyłem, nie znalazłem żadnego potwierdzenia dla twoich słów, a to już kolejna twoja odpowiedź na moją prośbę wskazania przykładu tej lewicowej propagandy. Za
@JackDanieIs +8
#polityka jak miło się przegląda panike lewicowych botów na mikro. Setki wpisów atakujacych Mentzena. Ale musi być ból d--y, że coraz wiecej osob rzyga pomyslami i działaniami lewicy i popisu. SŁYCHAĆ WYCIE, ZNAKOMICIE XDDD
  • Odpowiedz