Aktywne Wpisy

wykop +47
W związku z prawomocnym wyrokiem Sądu Apelacyjnego w Warszawie publikujemy przeprosiny na Stronie Głównej serwisu. Nie zgadzamy się z tym orzeczeniem, ale w pełni respektujemy obowiązki, które nałożył na nas sąd.
Wyjaśnienie sprawy:
Przyczyną postępowania były dwa znaleziska opublikowane przez użytkowników Wykopu, zawierające linki do artykułów zamieszczonych na portalu INNPoland.pl. Wykop.pl nie był więc źródłem zakwestionowanych materiałów – udostępniono je wyłącznie w formie odnośników przez użytkowników, wraz z ich komentarzami.
Co istotne, redakcja INNPoland.pl
Wyjaśnienie sprawy:
Przyczyną postępowania były dwa znaleziska opublikowane przez użytkowników Wykopu, zawierające linki do artykułów zamieszczonych na portalu INNPoland.pl. Wykop.pl nie był więc źródłem zakwestionowanych materiałów – udostępniono je wyłącznie w formie odnośników przez użytkowników, wraz z ich komentarzami.
Co istotne, redakcja INNPoland.pl
marian-pxzz +312
#polska #gdp #heheszki #bekazgrubasow #ciekawostki
źródło: image
Pobierz@Ravau23: no wlasnie magia, bo nie wiadomo na czym tak spuchło
@Ravau23: hordy powiatowych wyrobników za minimalną
Tylko nasi czempioni wywąchali okazję żeby zabłysnąć i robić plakaty na wiecach jak to jest tutaj wspaniale.
Nidy się nie
@kogut_20: bo norwegia ma cos wiecej do zaoferowania, niz kurniki, drewno i tanich roboli
@Kielbasiarz:
Sweden per capita: $55,439
Poland per capita: $20,876
Meanwhile pensje w Szwecji: Brruuuum!
W Polsce: meeeeh
@arcxa czyli chcesz mi powiedzieć że państwa z największymi regulacjami są jednymi z najlepszych państw?