Aktywne Wpisy
CoDwa +931
Gastronomia w Polsce:
- Wynajęcie lokalu po poprzednim upadłym gastro
- Zatrudnienie studentów i Ukraińców na umowę zlecenie albo na czarno
- Fura BMW za 500k w leasing bo hehe będzie koszty generować
- Składniki z marko typu sery z plastiku i sosy z mazutu
- Ustawienie ceny placków z serem na min 50zł a napojów na 18zł + sosy za 8zł + pudełko za 5 + dowóz 10
- Wynajęcie lokalu po poprzednim upadłym gastro
- Zatrudnienie studentów i Ukraińców na umowę zlecenie albo na czarno
- Fura BMW za 500k w leasing bo hehe będzie koszty generować
- Składniki z marko typu sery z plastiku i sosy z mazutu
- Ustawienie ceny placków z serem na min 50zł a napojów na 18zł + sosy za 8zł + pudełko za 5 + dowóz 10

źródło: 51tbTAc_huopFuFqQOrZLx84lcY0vIM9VUJDdweO,wat
Pobierz
Ana77 +3
Gdzie poznać wolnych facetow po 30? Obiecałam sobie, że spróbuje kogoś znaleść latem, ale mam wrażenie, że jestem na pustyni.
Od jakiegoś czasu biegam, a zaraz idę na kurs językowy. W ostatnich 12 latach żadnego faceta nawet nie poznałam. Jestem kompletnie w dupie, bo praca to działalność, a nie etat. Wstydzę się wrzucić zdjęcia na internet.Niby mówią mi, że wyglądam młoda, ale nie cierpie swojej brzydkiej twarzy.Nie ma co ukrywać, że będę
Od jakiegoś czasu biegam, a zaraz idę na kurs językowy. W ostatnich 12 latach żadnego faceta nawet nie poznałam. Jestem kompletnie w dupie, bo praca to działalność, a nie etat. Wstydzę się wrzucić zdjęcia na internet.Niby mówią mi, że wyglądam młoda, ale nie cierpie swojej brzydkiej twarzy.Nie ma co ukrywać, że będę
Może to szkola nie chciała zatrudnić Filipa. A teraz opowiadają wszystkim ze warunki złe. Przecież to widać że stary mumin sciemnia. Nie daje Filipowi dojść do głosu a w swojej bani ubzdural sobie że to wstyd nie dostać pracy i woli brnąć w kłamstwa tak samo jak ściemniał o pensji Filipa
Wykopki się bulwersują, że Filip nie nadaje się do pracy etatowej. Tylko trzeba zaznaczyć, że wykopki to w 95% potomkowie chłopów pańszczyźnianych, którzy byli niewolnikami i żyli w podłych warunkach.
Zdrowy człowiek, który nie jest genetycznie obciążony taką przypadłością, będzie bronił się rękami i nogami przed pracą na etacie.
@Ziemniak_Skrobiowy: mam cie tworze na czarnej już dawno, palec mi się omsknął i przeczytałem odruchowo. Wyjedź z PL, proszę. Jak już
@Ziemniak_Skrobiowy: Widzę, że szlachta zawitała na ten tag...
@lskx: Uważaj następnym razem. Chyba nie chcesz przebić bańki, w której się zamknąłeś.
@Niedobry:
Wiadomo.