Wpis z mikrobloga

#raportzpanstwasrodka

Może to szkola nie chciała zatrudnić Filipa. A teraz opowiadają wszystkim ze warunki złe. Przecież to widać że stary mumin sciemnia. Nie daje Filipowi dojść do głosu a w swojej bani ubzdural sobie że to wstyd nie dostać pracy i woli brnąć w kłamstwa tak samo jak ściemniał o pensji Filipa
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@romek777:

Wykopki się bulwersują, że Filip nie nadaje się do pracy etatowej. Tylko trzeba zaznaczyć, że wykopki to w 95% potomkowie chłopów pańszczyźnianych, którzy byli niewolnikami i żyli w podłych warunkach.
Zdrowy człowiek, który nie jest genetycznie obciążony taką przypadłością, będzie bronił się rękami i nogami przed pracą na etacie.
  • Odpowiedz
Wykopki się bulwersują, że Filip nie nadaje się do pracy etatowej. Tylko trzeba zaznaczyć, że wykopki to w 95% potomkowie chłopów pańszczyźnianych, którzy byli niewolnikami i żyli w podłych warunkach.

Zdrowy człowiek, który nie jest genetycznie obciążony taką przypadłością, będzie bronił się rękami i nogami przed pracą na etacie.

@Ziemniak_Skrobiowy: mam cie tworze na czarnej już dawno, palec mi się omsknął i przeczytałem odruchowo. Wyjedź z PL, proszę. Jak już
  • Odpowiedz
@romek777: Gdyby brak podjęcia pracy wynikał z winy filipa czyli np szkoła by go nie przyjęła to mumin od razu by się z tego wysprzęglił. Na filmie byłaby zauważalna irytacja darka. Darek nie jest człowiekiem, który głaskałby po głowie filipka na zasadzie - no trudno filipku wydaliśmy kupe kasy na kerowce, przed dwa dni nie zjadłem nic dobrego, ale nie przejmuj się to wina szkoły. Ty jesteś bez winy. Darek
  • Odpowiedz
mam cie tworze na czarnej już dawno, palec mi się omsknął i przeczytałem odruchowo.

@lskx: Uważaj następnym razem. Chyba nie chcesz przebić bańki, w której się zamknąłeś.
  • Odpowiedz