Aktywne Wpisy

pearl_jamik +4
moja przyjaciółka ma syna 5 lat. Ale k---a - nie obcina mu włosów i ten syn wygląda jak k---a dziewczyna. Jeszcze ma blond włosy - No kurt cobain, ale z 3 x dłuższymi włosami. Jak jej powiedzieć, że to c-----o wygląda ale żeby jej nie urazić? O co chodzi z tym trendem, żeby FACETOM dzieciom zapuszczać długie włosy? co to jest. specjalnie tak zapuszczacie, żeby na złość babci zrobić?
#dzieci
#dzieci

źródło: chlopiec-dlugie-wlosy
Pobierz
Fimke +514
Hej mirasy, jest mi ktoś wstanie pomóc znaleźć jakąkolwiek stałą pracę w Poznaniu?
Robiłem na orlenie, jako rejestrator medyczny, sprzedawca w sklepie osiedlowym.
Miłem sporą przerwę ze względu na wypadek w rodzinie i opiekę całodobową nad ojcem.
Brałem prace dorywcze żeby jakkolwiek wrócić szukając czegokolwiek stałego ale gdziekolwiek wysyłam przez pracuj czy olx to "dziękujemy za zainteresowanie" albo brak odpowiedzi (╯︵╰,)
#kiciochpyta #praca #
Robiłem na orlenie, jako rejestrator medyczny, sprzedawca w sklepie osiedlowym.
Miłem sporą przerwę ze względu na wypadek w rodzinie i opiekę całodobową nad ojcem.
Brałem prace dorywcze żeby jakkolwiek wrócić szukając czegokolwiek stałego ale gdziekolwiek wysyłam przez pracuj czy olx to "dziękujemy za zainteresowanie" albo brak odpowiedzi (╯︵╰,)
#kiciochpyta #praca #
Powiem wam jak wygląda pomoc zwierzętom według maxi zoo sklep stacjonarny.
Wystaw przy kasie produkty które się nie sprzedają. Kasjer namawia Cię, żebyś pomógł biednym zwierzątkom i kupił coś z kasy dla schroniska.
Oczywiście po normalnej, półkowej cenie, więc sklep na tym zarabia marże i przy okazji wyprzedzaje towar który nie schodzi.
Czyli jeśli dobrze rozumiem to ta pomoc polega na wysłaniu paczkomatem towaru do schroniska za który zapłacił klient + zarobienie na towarze? Fajna pomoc xD czy może zarabianie na sumieniu klientów?
To nie powinno być tak, że towar na schronisko sklep sprzedaje klientowi taniej, bez marży, więc sklep wychodzi po prostu na zero, a klient wspomaga schronisko?
Zapytałem kasjerkę o to w sklepie, czy tak to powinno wyglądać. Odpowiedz: „no, ale jak Pan kupi gdzie indziej to nie wiadomo jak będzie, a my NAPRAWDĘ pomagamy”
No tak fajnie, ale marża zarobiona. Jest filantropia albo jej nie ma. Prosta piłka.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@xKaguya Oni po prostu zrobili sobie biznes na sumieniach ludzi. Pomoc jest wtedy kiedy robie przelew 200 zł z własnej kieszeni i nie oczekuje niczego w zamian.
Pomocą nie jest zarabianie na towarze 100% marży i mówienie klientowi daj mi to, a ja wyślę to paczkomatem do schroniska bo pomagam xD