Wpis z mikrobloga

@Foxing: Pamiętam że fabułę Far Cry 3 przeszedłem bez zająknięcia, a miałem kopię z Biedronki.
Far Cry 5 z torrentów wyleciał całkowicie z dysku po załatwieniu jednego z bossów, tak bardzo mnie nużył.

Ta seria od momentu pojawienia się Vaasa jest definicją szaleństwa.
  • Odpowiedz
@Foxing: musi być większe i więcej. W 2012 roku to far cry 3 i tak był długi. Wcześniej była moda na krótkie gry jeśli chodzi o mainstream. No, a potem c--j zaczęli rozciągać bo tak się sprzedawało.
  • Odpowiedz
@Foxing: Ciekawe co mają powiedzieć fanboje $oniarzy którzy płacą po 300pln za te ich g---o gry na 5-6 godzin. Na szczęście mogą potem grindować 50 godzin jakieś śmiecie żeby wbijać platyny i nie czuć się wydymanym.
  • Odpowiedz
Ciekawe co mają powiedzieć fanboje $oniarzy którzy płacą po 300pln za te ich g---o gry na 5-6 godzin

@EpicElliot: Oni są lepieni z innej gliny. A potem te wysrywy za 300zł i tak są portowane na pecety, a PS5 jak nie miało gier tak dalej ich nie ma. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
supra107 - >Ciekawe co mają powiedzieć fanboje $oniarzy którzy płacą po 300pln za te ...

źródło: ty to chyba lubisz

Pobierz
supra107 - >Ciekawe co mają powiedzieć fanboje $oniarzy którzy płacą po 300pln za te ...
  • Odpowiedz