Aktywne Wpisy
sloniasek +304

Shyvana +14
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

Przymierzam się do zmiany auta, początkowo zamierzałem kupić auto w salonie a obecne zostawić w rozliczeniu, tak aby wpłata własna była 45%.
Znalazłem jednak fajne auto od osoby prywatnej z FV i tu pojawia się zagwozdka. Czy można skonstruować leasing tak, żeby wpłata własna była np. 20% a potem po 2-3 miesiącach, kiedy sprzedam już swoje stare auto, ustawić ratę 25%?
Miał ktoś taki przypadek? Może nasz ekspert @OptiFinance coś doradzi? ( ͡° ͜ʖ ͡°)