Aktywne Wpisy
walicwasss +724

źródło: temp_file3276111328134449673
Pobierz
njay +224
#kupujpolskieprodukty
Hej, dzisiaj przedstawiam listę polskich wód butelkowanych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Cisowianka - woda firmy Nałęczów-Zdrój, nie mylić z Nałęczowianką, która jest produktem zagranicznego koncernu Nestle!
Hej, dzisiaj przedstawiam listę polskich wód butelkowanych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Cisowianka - woda firmy Nałęczów-Zdrój, nie mylić z Nałęczowianką, która jest produktem zagranicznego koncernu Nestle!

źródło: temp_file3802825588023131968
Pobierz
Co jest? trzeba czekac na ksiegowanie jakies? jak tak to ile?
#mbank @mBank
Tu to niedawno wyjaśniałem: https://wykop.pl/wpis/80515909/gielda-co-za-chala-jesli-na-ikze-sprzeda-sie-akcje#280330401
Problem wynika z tego, że sprzedajesz na giełdzie o dłuższym czasie księgowania (T+2) - GPW, niż czas księgowania na giełdzie, gdzie chcesz kupić - Nasdaq (T+1).
@Asceus dzieki, pewnie sie niebawem bedzie dalo choc to strasznie durne. ale moze dzieki temu troche taniej kupie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@maniek74: Nigdzie nie trzeba jeśli nie ma problemu z rozjechanymi czasami księgowania.
Tu całe zamieszanie spowodowane jest tym, że USA zaczęło w zeszłym roku księgować transakcje giełdowe szybciej niż Europa.
Jak się sprzeda na GPW to można od razu kupić na LSE, Xetrze itp (i odwrotnie
@maniek74: XTB robi po swojemu, może im się pomieszało i stosują zasady z CFD do rynku akcyjnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Maniek74 chyba juz dawno nic nie wyplacal
Nie można od razu wypłacić kasy z xtb
Sprzedałem ostatnio polsat i musiałem czekać 2 dni.