Aktywne Wpisy
synadama +32
#takaprawda
Czyszczenie patyczkiem WILGOTNEGO ucha jest jedną z największych przyjemności cielesnych jakie możemy sobie dostarczyć. Polecam te drewniane - zapewniają bezpieczną zabawę i pełną kontrolę nad stymulacją każdej ze ścianek oraz głębokością penetracji.
Czyszczenie patyczkiem WILGOTNEGO ucha jest jedną z największych przyjemności cielesnych jakie możemy sobie dostarczyć. Polecam te drewniane - zapewniają bezpieczną zabawę i pełną kontrolę nad stymulacją każdej ze ścianek oraz głębokością penetracji.

źródło: temp_file5629721719170509958
Pobierz
skrogg +11
Młoda Edyta Górniak pracuje nad "To nie ja byłam e-wom".

źródło: 499815417_1127128412784433_3251499444646812082_n
Pobierz
Wychodzilem z biura jakis czas temu i prawie potrącil mnie kierowca ktory peobowal agresywnie zaparkowac. Za zwrocenie uwagi wyskoczyl z auta i zaczal mnie bic. Odbyla sie rozprawa. Sedzia zaproponowal ugodę. Zgodzilem sie, doszlo do warunkowego zawieszenia postepowania wobec pana dresa.
Jednak pan dresiarz sie z niej nie wywiazal - nie przelal mi pieniedzy za dentyste I za reszte problemów ktore sprawil swoim atakiem. Czy moze mnie ktos nakierowac co dalej? Czy wystarczy pismo o wznowienie postepowania poleconym do prokuratury?
Teoche jestem zagubiony, jakby ktos mogl cos podpowiedziec
#prtogramista15k #korposwiat
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta