@CoDwa: akurat z 8-10 lat temu to programiści/studenci polibudy głosowali na Korwina. Teraz mam wrażenie że na Mentzena głosują ludzie po zawodkówkach, jacyś magazynierzy etc gdzie motywem przewodnim jest źle bo zielony ład, źle bo Ukraińcy, źle bo Łunia xD
@CoDwa: Czaskoski z tych z największym poparciem daje największe szanse, że złodzieje z Pisu nie dostaną ułaskawień. Nawrocki to będzie klon Dudy, Mentzen nie wiadomo, fajnie jakby go ktoś o to zapytał wprost. Jak mamy być krajem praworządnym, to to jest chyba najważniejsza rzecz.
Mentzen to głównie oskarkowe bananki znające go z tiktoka i robole bojące się wszystkiego - zielonego ładu, diety robakowej, Ukrainców, Unii i czym tam jeszcze ich mentzen straszy.
- Młode osoby które często jeżdżą za granicę i widzą do czego doprowadziły tam rządy lewicy
@CoDwa: Pozdrawiam z Danii i zapytowywuję, do czego doprowadziły nas tutaj rządy lewicy? Pensje wysokie, szczęśliwość wysoka, HDI wysoki, stres życia niski, szkolnictwo bardzo wysoko, służba zdrowia również, średnia dlugość życia bardzo wysoka, ale może ja o czymś nie wiem i miejscowe lewactwo prowadzi nas ku zagładzie?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@CoDwa: xddd najlepiej wgl rozwiązać państwo polskie i sprzedać wszystko Niemcom
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@CoDwa: po wyjeździe za granicę zacząłem pluć na konfederację więc śmieszny wniosek wysunąłeś xd
Nawrocki to będzie klon Dudy, Mentzen nie wiadomo, fajnie jakby go ktoś o to zapytał wprost.
Jak mamy być krajem praworządnym, to to jest chyba najważniejsza rzecz.
@CoDwa: Pozdrawiam z Danii i zapytowywuję, do czego doprowadziły nas tutaj rządy lewicy? Pensje wysokie, szczęśliwość wysoka, HDI wysoki, stres życia niski, szkolnictwo bardzo wysoko, służba zdrowia również, średnia dlugość życia bardzo wysoka, ale może ja o czymś nie wiem i miejscowe lewactwo prowadzi nas ku zagładzie?