@Megasuper Zawsze wkładali do innego najbliższego paczkomatu i jak nikt jej nie odebrał w ciągu chyba 24h to przekładali do paczkomatu docelowego jeśli zwolniło się miejsce
@Megasuper: tak, najpierw próbują następnego dnia, a potem wkładają do innego losowego paczkomatu do jakiego NASTĘPNEGO jedzie kurier (więc raczej nie trafi do najbliższego)
@Megasuper zdarza się tak, że w maszynie nie ma już miejsca, wtedy przesyłka zostaje umieszczona w innym automacie, chyba że nie ma innego w pobliżu. Możesz zadzwonić na naszą infolinię 616 306 997, aby to wyjaśnić i wskazać inny automat.
@Megasuper Przecież to ewidentnie jest śledzenie przesyłki paczkomatowej Inpostu. Paczkomat jest zawsze Inpostu. To nazwa własna, a nie wyraz potoczyny.
źródło: temp_file186570009499984653
Pobierz@ApropoDefakto: zalezy jaka przesylka. Zauwaz ze niektorych skrytek (wymiary) jest mniej niz innych.
Ja w sumie to mam 2 paczkomaty w odleglosci 3 min z buta. Wiec spoko jakby mi mieli tam przekierowac.
Ale jaby to mialo byc gdzies dalej to wolalbym jednak dostac na drugi dzien ale blisko.
Możesz zadzwonić na naszą infolinię 616 306 997, aby to wyjaśnić i wskazać inny automat.
@kidi1: a jakie są święta teraz?
Najbliższe są za miesiąc a wiekanoc nie wiąże się z wręczaniem prezentów.
Przecież to ewidentnie jest śledzenie przesyłki paczkomatowej Inpostu.
Paczkomat jest zawsze Inpostu. To nazwa własna, a nie wyraz potoczyny.