Aktywne Wpisy

Yuri_Yslin +30
Czasem słyszę "jej, robiłeś systemem zleceniowym chatę i wyszło Ci koło 3500 za metr, jakim cudem tak tanio" - trochę wtedy mam ochotę prychnąć śmiechem, bo osobiście znam ludzi, którzy zrobili znacznie taniej ode mnie i w dodatku ładniejszy dom wybudowali.
Rekordzista wybudował dom do stanu deweloperskiego za 130 koła - w sumie podobny jak mój po prostu a) zrobił większość samemu b) zbudował go w okolicach 2010 roku, gdzie matbudy były tanie
Rekordzista wybudował dom do stanu deweloperskiego za 130 koła - w sumie podobny jak mój po prostu a) zrobił większość samemu b) zbudował go w okolicach 2010 roku, gdzie matbudy były tanie

Cinoski +2
oba te samochody w tamtych rocznikach mają do wyboru tylko silniki o bardzo niewielkiej mocy i to może do przeżycia ale one mają z tyłu hamulce bębnowe
bębny jak w średniowieczu
@UFO_nas_nie_zgwalci też gdzieś tyle dłuższy i za drogi
właśnie chodzi żeby to było kombi ale małe
w tej wyższej klasie to wybór ogromny i można kupić najlepszy wóz czyli astrę h
a może lepszy był by dla ciebie duży hathback od małego kombi?
teraz mam hatchbacka od 7 lat i mam w nim bagażnik 340 litrów i to trochę za mało i jest nieforemny
interesuje mnie jak najmniejsze auto (parkowanie w ciasnych miejscach a sam pewnie wiesz jak wygląda. to w miastach wojewódzkich szczególnie pod szpitalami) w które zmieści się wózek inwalidzki bo upychanie tego do astry gtc jest męczące
duże kombi odpada bo parkowanie będzie trudniejsze
jak jeździłem z matką do szpitala w wojewódzkim to już astrę czasami ciężko było gdzieś wcisnąć typu nie mogłem wyjąć wózka z bagażnika bo lampa stała
bym miał auto 20cm dłuższe i kaplica
jest jeszcze Clio o którym zapomniałem i nie mam o tych autach żadnego pojęcia
Patrzysz na ruda i silnik a nie czy są tarcze czy nie xD
otóż będę bo takie samochody są śmieszne na torze
17 cali i ten bęben