Wpis z mikrobloga

przejrzałem rynek małych kombi czyli coś co mógłbym mieć i całość ogranicza się do fabii i seata chyba ibizy
oba te samochody w tamtych rocznikach mają do wyboru tylko silniki o bardzo niewielkiej mocy i to może do przeżycia ale one mają z tyłu hamulce bębnowe
bębny jak w średniowieczu
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@vieniasn: Kiedyś się przymierzałem do tipo w kombi ale kupiłem hybrydowego aurisa w kombi. Auto pewnie za duże dla ciebie ale mogę powiedzieć że całkowicie bezawaryjne i mało pali.

a może lepszy był by dla ciebie duży hathback od małego kombi?
  • Odpowiedz
  • 0
@UFO_nas_nie_zgwalci ja na razie się orientuję w rynku bo nienawidzę zmian
teraz mam hatchbacka od 7 lat i mam w nim bagażnik 340 litrów i to trochę za mało i jest nieforemny
interesuje mnie jak najmniejsze auto (parkowanie w ciasnych miejscach a sam pewnie wiesz jak wygląda. to w miastach wojewódzkich szczególnie pod szpitalami) w które zmieści się wózek inwalidzki bo upychanie tego do astry gtc jest męczące
  • Odpowiedz
  • 0
@bArrek nie stać mnie na utrzymanie BMW
duże kombi odpada bo parkowanie będzie trudniejsze
jak jeździłem z matką do szpitala w wojewódzkim to już astrę czasami ciężko było gdzieś wcisnąć typu nie mogłem wyjąć wózka z bagażnika bo lampa stała
bym miał auto 20cm dłuższe i kaplica
  • Odpowiedz
  • 0
@Emble on chyba dość mały jak chodzi o bagażnik i całkowicie o nim zapomniałem
jest jeszcze Clio o którym zapomniałem i nie mam o tych autach żadnego pojęcia
  • Odpowiedz
  • 0
@vieniasn francuzy jak to francuzy, bez gumy 50 w gumie 100 ( ͡º ͜ʖ͡º) klekoty mają dobre, a i benzyny z tamtych lat spoko. J---ć się zaczęło od thp, vti z 2012 roku no i słynny puretech
  • Odpowiedz
  • 0
@fraciu i tu jest problem bo fabia już jest tragicznie nudna to stalówka już będzie przegięciem więc trzeba włożyć 17 cali
17 cali i ten bęben
  • Odpowiedz