@stanleymorison: jakim cudem on się dostał do Europarlamentu, w poprzedniej kadencji mógł tam wejść w pewnym momencie tylko dlatego że zwolniły się miejsca po Brexicie
@stanleymorison: to jest to co pisałem już. U smutnopisowcow i smutnofederatow, upraszaczając u smutnokremlaków brakuje umiejętności złożenia w logiczną całość więcej jak kilku słów. To też jeśli w pierwszym zdaniu jest jakaś teza albo słowo kluczowe to już przepadli. Dalej nie doczytają.
@stanleymorison: chciałbym myśleć ze o naszym życiu decydują powazni ludzie a nie banda rozhisteryzowanych dzieciaków którzy na 1 2 i 3 miejscu myślą o zyskach a o tym że rządzą 30 milionowym krajem to gdzieś na 736363 i to tylko przy kampanii wyborczej. Twitter to najgorsze co powstało dla mojego spokoju ducha bo widać jak na dłoni jakie fejki potrafią łapać ludzie u władzy i jak wykrzywiać logikę. Kiedy było
Kupiłem trochę pierwszy raz w życiu ETF. Wchodzę co chwila i patrzę co się dzieje, ale w porównaniu do śmieciuchów to tak się czuję jak na zdjęciu. To tak zawsze u Was? Znaczy się, u nas jest? Co robicie aby podbić emocje? Adrenalinę? Jakiś sport czy co?
źródło: IMG_3052
Pobierztu konto które tamto troll konto udaje, piękne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://x.com/LukaszBok
@xiv7:
Miał ogromną promocję w internecie. Prawdopodobnie zatrudnił agencję PR by mu tworzyły shorty z jego wypowiedziami i wrzucały w sociale.
@stanleymorison: za to kabaonsy dobre robi
źródło: 8707972a759975b07d188308c948cc27
Pobierzźródło: image
PobierzTwitter to najgorsze co powstało dla mojego spokoju ducha bo widać jak na dłoni jakie fejki potrafią łapać ludzie u władzy i jak wykrzywiać logikę. Kiedy było
Hahaha
Ty z więzienia wczoraj wyszedłeś?