Aktywne Wpisy

wykop +413
W związku z prawomocnym wyrokiem Sądu Apelacyjnego w Warszawie publikujemy przeprosiny na Stronie Głównej serwisu. Nie zgadzamy się z tym orzeczeniem, ale w pełni respektujemy obowiązki, które nałożył na nas sąd.
Wyjaśnienie sprawy:
Przyczyną postępowania były dwa znaleziska opublikowane przez użytkowników Wykopu, zawierające linki do artykułów zamieszczonych na portalu INNPoland.pl. Wykop.pl nie był więc źródłem zakwestionowanych materiałów – udostępniono je wyłącznie w formie odnośników przez użytkowników, wraz z ich komentarzami.
Co istotne, redakcja INNPoland.pl
Wyjaśnienie sprawy:
Przyczyną postępowania były dwa znaleziska opublikowane przez użytkowników Wykopu, zawierające linki do artykułów zamieszczonych na portalu INNPoland.pl. Wykop.pl nie był więc źródłem zakwestionowanych materiałów – udostępniono je wyłącznie w formie odnośników przez użytkowników, wraz z ich komentarzami.
Co istotne, redakcja INNPoland.pl
maciek03pl +2
Miesiąc temu sprzedałem nastoletni samochód, którym jeździłem ponad rok. Od paru dni nowy właściciel pisze smsy ze mam mu zwrócić za naprawę skrzyni (ponad 50% wartości z umowy sprzedaży). Twierdzi, że ma ekspertyzy biegłego sądowego, że pojazd ma wadę ukrytą. Ze skrzynią rzeczywiście był problem(o czym kupujący został poinformowany przy zakupie), bo pół roku temu był wyciek, ale został on naprawiony i samochód dalej użytkowałem. Miał ktoś taką sytuację? Jak się skończyła?
Postanowiłem do niego napisać, by pokazać mu perspektywę osoby, która jest całkowicie przeciwna udziałowi w szkoleniach, by zrozumiał skąd ten wynik. Zamieszczam moją wiadomość i jego odpowiedź. Z tego e-maila korzystał również do wyborów do Sejmu, dlatego też publikuję tę rozmowę.
Nie odniósł się do całej wiadomości, zachęcam też innych mężczyzn, którzy są zwolennikami równego traktowania, do zadawania mu pytań, możliwe, że jeśli napisze się drogą oficjalną, to odniesie się do treści. Można go na przykład zapytać, dlaczego w MON powstała Rada do Spraw Kobiet i w jakim celu rozgraniczają płcie.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #wojsko #pieklomezczyzn #polityka
źródło: screenshot
Pobierzproblem jest braku elastyczności i nie chęci starych osób u steru do zmian. Tak samo jest w temacie dronów - dopiero rok po tym jak już absolutnie wszystkie kraje rozpoczęły wdrażanie programów dronowych do armii w Polsce przebito beton niechęci i mentalnego zamknięcia na
Mnie raczej bawi odpowiedz Navala, w stylu "no ktoś musi być niewolnikiem gnijącym w okopie". Gość jako pełnomocnik MON, powinien dbać o
https://www.youtube.com/watch?v=Q4pjOeSII68
Lecimy od początku:
8:28
Komentarz usunięty przez moderatora
Mam bronić kraju, który nawet nie daje narzędzi do obrony kraju. ROTFL
Czołgi? Nie ma
Samoloty? Nie ma
B--ń przeciwlotnicza?
@krystekw2: no moim zdaniem to tego zaufania, rząd już nam narzuca obowiązki ale nadal np. nie wiadomo co z hipoteką w czasie W.
No sorry ale jeśli chcemy w razie W mieć wydajny pobór to musimy się tym zająć TEŻ i to TERAZ. Inaczej jak wybuchnie wojna to każdy będzie kombinował jak się urwać:
- zawsze więcej osób stchórzy jeśli będzie widziało że straty
@DamianO1995: garba i wysokie ceny paliw.
@bregath: co to za kocopoły xD
- ponad 90k osob dostalo bk2 - zapraszamy na coroczne szkolonko
- ponad 1M zarabia na wynajmie, co jak co ale landlordom powinno zalezec na obronie majatku - zapraszam na coroczne szkolenie.
B--ń przeciwlotnicza - produkujemy pioruny, które są testowane w boju, więc zyskujemy całe know-how. Też cały czas trwa program Narew oraz Wisła.
@xazas: zaaaajeeeebiiiścieee... sprawdź sobie ile Ukraina w trakcie tej wojny straciła czołgów oraz ile im pozostało. Wtedy będziesz wiedział dokładnie jak bardzo jesteśmy w dupie.
@xazas: Po pierwsze, pod warunkiem, że inne armie nie będą nic robić, a wiemy, że
@xazas: Grecja w większości ma złom, to jest to inna sprawa jeszcze. Im się nie da przetłumaczyć
źródło: image
Pobierz@xazas: razem z USA, a na nich już bym nie liczył. Dodatkowo zakładasz, że wszystkie państwa rzuciłyby się na pomoc i wysłały wszystko co mają. To jest błąd.