Aktywne Wpisy
Pawci0o +155
Zaletą aut z Temu czyli chin jest to, że są tanie. Na tym koniec zalet. ¯\( ͡° ͜ʖ ͡°)/¯
#samochody #motoryzacja #auto #omoda #autazchin #temu #aliexpress #chiny
#samochody #motoryzacja #auto #omoda #autazchin #temu #aliexpress #chiny
źródło: image
Pobierz
ZenujacaDoomerka +121
Chciałabym się POchwalic dziś że schudło mi się ostro
2019 miałam 75 kg, 2022 miałam już 112 kg a teraz stoję na 85 kg (。◕‿‿◕。) lecę dalej
#chwalesie #chudnijzwykopem
2019 miałam 75 kg, 2022 miałam już 112 kg a teraz stoję na 85 kg (。◕‿‿◕。) lecę dalej
#chwalesie #chudnijzwykopem
źródło: 1000005066
Pobierz

Pan Piotr sprzedał już wszystko, przejadł całe oszczędności, a pracy dalej nie znalazł.
Uwaga, oszczędności starczyły mu na 2 miesiące XDDDDDDDDDDDD pewnie ciąży miniratka na szeregowca pod Warszawą
źródło: temp_file4001151945828882429
Pobierz@Adece: Zazwyczaj C1/C2 w CV oznacza B1/B2 w rzeczywistości.
@nairoht: Zgadza się, ale ten typ na 99% nie ma Niemieckiego na C1. Po Germanistyce babki mają zazwyczaj B2 wiec o czym my tu mówimy.
@magnat32: Dostał te same propozycje, co setki innych PM-ów na Linkedinie. Julki z rekrutacji spamują każdego, kogo się da. Dla wszystkich posad nie starczy.
Komentarz usunięty przez autora
@muchatse: co to za skrajny przykład. Skrajny dusigrosz też jest zła opcja ale
@Cierniostwor nie no, bez przesady, B2 to jest matura rozszerzona, to mialem B2+ po liceum i to matfizie a nie dwujęzycznej
@Kolczaneiro: :)))))
Moja żona pracowała w Lufthansie, robili im test poziomujący na wejściu. Zdecydowana wiekszosć absolwentów studiów germanistycznych miało B2, niektórzy C1, niektórzy B1.
Teraz sam sobie odpowiedz czy po lektoracie w liceum, 2h tygodniowo, miałeś B2 z Niemieckiego. To nie jest angielski w którym dość łatwo osiagnać B2 przez
źródło: temp_file3860965979901752134
Pobierz@Kolczaneiro: A to przepraszam, myślałem o ludziach którzy nawet tej matury z Niemieckiego nie ruszali ale B2 bo w Niemiecki w Liceum ;d