Wpis z mikrobloga

#perfumy
Mama ma zajawkę na perfumy, chciałbym jej kupić na prezent coś ekstra, co polecacie? Zapach ma być na codzienne. Raczej nic ciężkiego, mama to drobną kobieta, bardziej przypomina moją siostrę niż matkę
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Padoks zerknij na resztę linii Allegoria, nie tylko Mandarine. Może j'adore EDT? Przyjemne są też Issey Miyake A Drop d'Issey (np. Fraîche). Jak będziesz gdzieś, gdzie mają Jo Malone to też mają kilka takich przyjemnych, delikatnych zapachów.
  • Odpowiedz
@Padoks: Ja się zgadzam z @czasem_ruda, sama mam zajawkę na zapachy, a perfumy od kogoś to dla mnie najgorszy prezent. Chyba, że sobie sama wybiorę.

No bo popatrz na to w ten sposób- jak jej nie podejdą, to głupio będzie się przyznać i albo będą stały nieużywane (szkoda Twojej kasy), albo, o zgrozo, będzie się psikać zapachem, który jej nie pasuje (szkoda mamy).
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@czasem_ruda dziękuję za polecajki, wybieram się dziś na sklepy by poszukać perfum o których tu napisaliście. Później podejmę decyzję czy pójść w odlewki.

@sudiczka masz rację, jedynie co to pamiętam niektóre zapachy które lubi. Jak spodoba mi się coś to zaryzykuję i wezmę butelkę, jak nie to pójdę w zestaw. Tak w ogóle gdzie taki zestaw kupić?
  • Odpowiedz
@Padoks najtaniej (i najlepiej) tagu ;)
Mogę Ci coś skomponować jeśli chcesz (robiłam np. zestawy na walentynki), możesz zobaczyć w postach (albo wrzucić swój) bo jest kilka osób odlewających damskie :)

Jeśli będziesz miał konkretne zapachy, które byś chciał to też warto zapytać najpierw tu
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@czasem_ruda kupiłem Caroline Herrere good girl, mam nadzieję że nie zostanę za to zbesztany. Ale będę pamiętał o odlewkach i na pewno skorzystam kiedyś z takiej formy prezentu :)
  • Odpowiedz