Aktywne Wpisy

CalibraTeam +547
Patrzę sobie na Alfę Romeo Junior i zastanawiam się kto projektował te zegary... W charakterystyczne tuby, wpisano po prostu prostokątny ekran. Wygląda to jak jakaś garażowa przeróbka, tuning z aliexpress.
Strasznie to wygląda, estetyczne dno i codziennie patrzeć na takiego potworka.
#samochody #motoryzacja #design
Strasznie to wygląda, estetyczne dno i codziennie patrzeć na takiego potworka.
#samochody #motoryzacja #design

źródło: alfacotojest
Pobierz
ziel_9 +114
Pytanie do #niebieskiepaski czy, jeśli dziewczyna zaprosi Was do filharmonii na koncert muzyki z gier komputerowych (w repertuarze gry w które gracie) to uznacie to za fajny pomysł czy raczej słaby i nawet, jeśli zgodzicie się pójść to z przymusu?
#zwiazki #tinder
#zwiazki #tinder
Mama ma zajawkę na perfumy, chciałbym jej kupić na prezent coś ekstra, co polecacie? Zapach ma być na codzienne. Raczej nic ciężkiego, mama to drobną kobieta, bardziej przypomina moją siostrę niż matkę
źródło: 1000086010
Pobierz@Padoks: Pierwszy raz widzę, aby ktoś dobierał perfumy po wzroście (ʘ‿ʘ)
@kolejne_juz_konto to pewnie nie widziałeś jak pod lekkie perfumy kupuje się lekkie buty
@czasem_ruda myślę że wybiorę jednak pojedynczą butelkę, ale fakt, to większe ryzyko
No bo popatrz na to w ten sposób- jak jej nie podejdą, to głupio będzie się przyznać i albo będą stały nieużywane (szkoda Twojej kasy), albo, o zgrozo, będzie się psikać zapachem, który jej nie pasuje (szkoda mamy).
@sudiczka masz rację, jedynie co to pamiętam niektóre zapachy które lubi. Jak spodoba mi się coś to zaryzykuję i wezmę butelkę, jak nie to pójdę w zestaw. Tak w ogóle gdzie taki zestaw kupić?
Mogę Ci coś skomponować jeśli chcesz (robiłam np. zestawy na walentynki), możesz zobaczyć w postach (albo wrzucić swój) bo jest kilka osób odlewających damskie :)
Jeśli będziesz miał konkretne zapachy, które byś chciał to też warto zapytać najpierw tu
Jak coś to Al Haramain Rawaa to dobry klon a flanker Blush ma całkiem przyjemne kwiatki :)