Wpis z mikrobloga

@Kushz: Sklep jest jak najbardziej legitny, ale nie polecam czegokolwiek vapowego sprowadzać z zagranicy - szansa, że celnicy się przyczepią, zawsze jest i jest większa niż zero, zgodnie z prawem nie wolno takich rzeczy wgl kupować na odległość, chyba że z odbiorem osobistym w sklepie. Jak potrzebujesz szybko i tanio bazy, polecam się porozglądać na grupkach fejsbukowych grupkach, często reklamuje się tam "szara strefa" sprzedająca przez np. Discorda, idzie kupić
  • Odpowiedz
@Kushz: Szczerze, mi wygląda trochę na scam, a na pewno jest to szara strefa/czarny rynek xdd Nie ufałbym żadnej stronce tego typu dopóki nie dostaniesz konkretnych opinii od konkretnych ludzi którzy wiesz, że są realni. Jak chcesz to mogę ci na priv podrzucić link do serwera na Discordzie z którego ja regularnie zamawiam i jeszcze nie miałem problemów
  • Odpowiedz
#lepetitvapoteur

@Kushz: Zamawiałem tam 2 razy, tyle że do Holandii.

nie polecam czegokolwiek vapowego sprowadzać z zagranicy - szansa, że celnicy się przyczepią, zawsze jest i jest większa niż zero, zgodnie z prawem nie wolno takich rzeczy wgl kupować na odległość, chyba że z odbiorem osobistym w sklepie.

@Wiloway76: Ale to z Francji idzie, więc nie ma kontroli celnej.
  • Odpowiedz
@Wiloway76: @Kushz W poniedziałek otrzymałem zamówioną z LePetitVapoteur przesyłkę, było to już któreś z kolei moje zamówienie i jak zwykle bezproblemowe. W środku m.in. aromaty, grzałki i 60 shotów nikotynowych. Chętnie nadmienię, że cena jednego (!) shota w PL to 12-15 zł, w LPV przy zakupie 10-paka jeden kosztuje 0,79 EUR czyli na polskie 3,50 zł ( ͡° ʖ̯ ͡°). Tak tylko wspominam, żebyście zobaczyli
  • Odpowiedz