Aktywne Wpisy

mickpl +1436
Będzie krótko, bo nie ma co się rozpisywać. Kupiłem mieszkanie i kończę mirkowanie. Było fajnie XD Dzięki.
#nieruchomosci
#nieruchomosci

Shoujiki +103
Nie ma bardziej wnerwiającego youtubera niż ten pyzaty i wiecznie niezadowolony obżartus xD chłop co potrafi zachwycać się kebabem z psa albo pleśniejącą zapiekanką z serem z proszku, ale daj mu do zjedzenia coś co nie jest chemicznie podrasowane w 100% i kosztuje więcej niż 20 pln to zjedzie ci interes ¯\(ツ)/¯ a jego fani podobny poziom, śmianie się z gwiazdek michelin, bo naklejka muala lepsza :DD beka bo Wojek zjadł burgera

źródło: IMG_2209
Pobierz
Historycznie zawsze kupowałem w xkom i było spoko, nic nie musiałem reklamować, raz nawet się pomylili i mi dali 2x więcej ramu, ale jak dodaje części to na morele wychodzi z 12% taniej, na oleole też z 10% taniej, więc wewnętrzna cebula się odzywa. Opinie w googlach różne.
#komputery #pomocy #skladamkomputer
Chyba, że potrzebuję/chcę czegoś "na już". Wtedy po prostu sprawdzam dostępność w sklepach w okolicy. Ostatecznie kilkadziesiąt złotych różnicy w lewo czy w prawo nie robi różnicy.
@Aik-: pokaż może co to za części, bo czasem jest taniej gdzie indziej, a czasem nie.
@Dziad_z_labem: ooo tak, zakupy u nich to udręka!
@Aik- ja polecam właśnie - w @X-PC ( ͡° ͜ʖ ͡°), ale wiadomo, że cena czyni cuda :-)
#majk3lskladapcty