Aktywne Wpisy

njay +179
#kupujcopolskie
Z okazji przekroczenia 500 subskrypcji autorskiego tagu wrzucam wpis specjalny na tą okazję, ale najpierw dziękuję wszystkim za zainteresowanie, miłe słowa i liczne komentarze, które przekroczyły wielokrotnie moje oczekiwania. :) Zapraszam do regularnego przeglądania tagu, z czasem będzie na nim coraz więcej wartościowych treści.
Przyjrzyjmy się dziś, jak to tak naprawdę jest z tymi sklepami spożywczymi. Które są polskie, które zagraniczne i skąd.
Zachęcam do kupowania w polskich sklepach, wspierajmy naszą
Z okazji przekroczenia 500 subskrypcji autorskiego tagu wrzucam wpis specjalny na tą okazję, ale najpierw dziękuję wszystkim za zainteresowanie, miłe słowa i liczne komentarze, które przekroczyły wielokrotnie moje oczekiwania. :) Zapraszam do regularnego przeglądania tagu, z czasem będzie na nim coraz więcej wartościowych treści.
Przyjrzyjmy się dziś, jak to tak naprawdę jest z tymi sklepami spożywczymi. Które są polskie, które zagraniczne i skąd.
Zachęcam do kupowania w polskich sklepach, wspierajmy naszą

źródło: temp_file3648473869005598583
Pobierz
Teuvo +170
dzisiaj mija 10 lat od premiery wiedźmina 3
i jak się z tym czujecie
3 wiedźmin 3 nadal najlepszy
i jak się z tym czujecie
3 wiedźmin 3 nadal najlepszy

źródło: __geralt_of_rivia_and_roach_the_witcher_and_2_more_drawn_by_akreon__c21f4ac9de47b8cae53a0008f910060d
Pobierz
Czuję się źle. Dostalem kosza. Od dziewczyny, której w sumie poświęciłem z 4 lata życia.
Poznaliśmy się kilka lat temu. Mieliśmy okresy na zasadzie 4 miesiące bliskiej znajomości, potem coś się działo, przerwa prawie rok, znowu wraca znajomość. I tak przez cztery lata. Ona kiedyś coś chciała, to było na początku. Ja wtedy nie bawiłem się w związki, nie chciałem niczego więcej. Teraz mieliśmy znowu świetny kontakt, dawała mi mocno mieszane sygnały. W końcu z nią porozmawiałem: uznała, że nie jest na 100% pewna czy chce czegokolwiek więcej ponad przyjaźń. I zrozumie jeśli mi to nie pasuje i odejdę.
Dostałem kosza, ja p------ę.
#randkujzwykopem #podrywajzwykopem #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Odpowiedialem nie czytajac w pelni jego posta do konca XD W to nie mialem tak jak op
żałosne.
Patogimbusy od zero-jedynkowego myślenia już tutaj są i jak zwykle nie zawodzą.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi