Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czuję się źle. Dostalem kosza. Od dziewczyny, której w sumie poświęciłem z 4 lata życia.

Poznaliśmy się kilka lat temu. Mieliśmy okresy na zasadzie 4 miesiące bliskiej znajomości, potem coś się działo, przerwa prawie rok, znowu wraca znajomość. I tak przez cztery lata. Ona kiedyś coś chciała, to było na początku. Ja wtedy nie bawiłem się w związki, nie chciałem niczego więcej. Teraz mieliśmy znowu świetny kontakt, dawała mi mocno mieszane sygnały. W końcu z nią porozmawiałem: uznała, że nie jest na 100% pewna czy chce czegokolwiek więcej ponad przyjaźń. I zrozumie jeśli mi to nie pasuje i odejdę.

Dostałem kosza, ja p------ę.

#randkujzwykopem #podrywajzwykopem #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: spoko, przezylem cos podobnego ( ͡° ͜ʖ ͡°) j---ć karyny. Poswiecasz babie czas, levelujesz ja, pokazujesz rzeczy z ktorymi nie miala stycznosc a na koncu to jednak nie to :D
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: @Rudz1elec a ruchaliście się chociaż? Jak nie to po cholere 4 lata się męczyłeś? Przecież to od razu trzeba do rzeczy przejść,a nie jakieś friendzone :D To nie bezludna wyspa, że z nudów się zaczniecie r----ć XD
  • Odpowiedz