Wpis z mikrobloga

Wybieram interkom głównie do słuchania muzyki podczas jazdy, czasem do pogadania ale przez telefon, nie z drugim interkomem.
Myślę między Noeci GoCom 4 albo Cardo Spirit HD.
Warto w tym wypadku dopłacić do Cardo? Ewentualnie jakiś inny w okolicach 500 zł?

#motocykle
#interkom
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MajkiR: ja mam Spirit HD do tego co pisałeś i jest ok. Bateria trzyma długo, łączy się z sena. Co mnie drażni ale pewnie można to zmienić, to że automatycznie odbiera rozmowę tak że nawet o tym nie wiem, w sensie gadam przez interkom z kumplem a nagle żona coś do mnie mówi ;-)
  • Odpowiedz
  • 0
@xede: Kompletnie nie ma różnicy? Bo myślałem nawet czy nie dopłacić do jbl, jednak dużo ludzi zachwala i pisze że jest ogromna różnica.
  • Odpowiedz
@MajkiR:
Cardo Spirit, bez hd.
Jakość w zupełności wystarczająca do jazdy w deszczach, trzyma długo, bez jakichś dziwnych problemów z łączeniem, lepszej muzyki w hd i tak nie usłyszysz poza postojem. Czy przeżyje ponad gwarancję będę mógł powiedzieć za parę miesięcy.
  • Odpowiedz
@MajkiR: nie wiem ile trzyma, ale wiem że starcza. W zeszłym roku zrobiłem z nim 13 tys. km w tym 2 długie wyjazdu i przez myśl mi nie przyszło, że bateria jest słaba. Trzyma dłużej niż dużo droższa sena kumpla. Ja wziąłem HD bo większe słuchawki i jestem zadowolony. Nie z jakich rejonów jesteś jak coś mogę zademonstrować
  • Odpowiedz
  • 0
@mlekoag: Warszawa, ale chyba nie będzie trzeba, dzięki. Też właśnie głównie za tym hd przemawiają do mnie większe głośniki i chyba na niego się zdecyduję, dzięki za pomoc.
  • Odpowiedz