Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tomwick55 najlepsze już za tobą. Teraz będą dochodzić choroby, dolegliwości, tendencja do tycia, kryzys wieku średniego oraz epizody depresyjne, mogące trwać latami. Kobiety po 25 roku życia robią się brzydkie i grube, z chropowatą cerą po nadużywaniu tapety i używek. Na pewno w ciągu najbliższych lat będzie też jakąś grubsza wojenka, a nie tylko ta ruchawka rusko-ruska.
  • Odpowiedz
@tomwick55 Sto lat, Mireczku! Ja kończę dziś 30. Zmagam się z kliniczną depresją, ze względu na zdrowie dopiero po 2 latach dopiero wracam do pracy i życia w ogóle… Dużo sukcesów nie mam, dziewczyny, a tym bardziej własnej rodziny brak, ale się nie poddaję i tego Ci też życzę i super, że masz oboje rodziców, którzy o Tobie pamiętają obyś miał takich ludzi coraz więcej, ktorzy będą dla Ciebie na co
  • Odpowiedz
  • 1
@michaelscott Dziękuję za życzenia :) To z tego samo dnia i miesiąca jesteśmy. Co za zbieg okoliczności. Również zdrowia ci życzę. Też kiedyś leczyłem się na depresję. Rozumiem cię. Będzie dobrze, już wracasz do życia. Ja podobnie nie mam dziewczyny, znajomych czy sukcesów zbytnio dużych. W sumie rodziców mam tylko. Gorzej jak ich zabraknie. Dokładnie, grunt, aby się nie poddać całkowicie - walczyć o siebie. Jestem rodzinny, chciałbym w przyszłości rodzinę
  • Odpowiedz